Perfect, sa incercam sa ne adunam cat mai multi! Se mai inscrie cineva?
Discutii mai putin serioase ale bacauanilor si nu numai.
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Poate ajung si eu si daca se poate mai vin cu cativa loganisti. Parerea mea ca mai bine ne-am intalni la Moldova in parcare sau jos la stadion, spun din experienta caci mai particip la intalniri si ele acolo au loc. mai vin cu cel putin 2 prieteni, nu stiu daca ii cunoasteti:
polo 2 007.jpg
polo 2 008.jpgsigpic
Comment
-
Originally posted by spartacus_mf View PostPoate ajung si eu si daca se poate mai vin cu cativa loganisti. Parerea mea ca mai bine ne-am intalni la Moldova in parcare sau jos la stadion, spun din experienta caci mai particip la intalniri si ele acolo au loc. mai vin cu cel putin 2 prieteni, nu stiu daca ii cunoasteti:
L.E.: Iar cele doua masini chiar merita vazute pe viuLast edited by nsa; 2 May 2008, 20:08.
Comment
-
Sunt 87 useri inregistrati pe forum care au la Locatie Bacau .
Nu propuneti un organizator la care sa ii dau lista cu adrese de mail ca sa organizati intalnire?Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
@Cristi_Xp: Nu ca vreau sa ma autopropun, dar daca imi trimiti lista, promit solemn ca le trimit la fiecare mesaj.
@Radu_lyn: Am fost doar 3, dar cel putin s-a inceput. Toate inceputurile sunt mai grele. Cu ajutorul lui Cristi_Xp sper sa putem contacta cat mai multi.Last edited by nsa; 11 May 2008, 20:14.
Comment
-
S-au anuntat multi
Au venit putini
Am facut 2 poze, asa ca de inceput
La mai multi(participanti) si la mai multe (intilniri).
Comment
Comment