Discutii mai putin serioase ale bacauanilor si nu numai.

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• La multi ani!, tot ce va doriti...

Comment

• Originally posted by BC08VDS View Post
      La Multi Ani in noul an.Dimineata era cand te-am sunat pe tine si pe Brutus adica 3 dimineata.Din voi doi a raspuns numai Sageata.
      Tu erai numarul necunoscut? Am vazut eu vreo 2 apeluri dar prea tarziu
      Lanturile tale sunt tot virgine, sa vedem maine cum se prezinta situatia

Comment

• abia m-am trezit din betie de ajuns cat sa ma bag iar in ea. am facut o pauza scurta cat sa va urez La Multi Ani! mentionez ca mi-a luat 3 minute ca sa tastez acest mesaj.
        Out of my mind! Back in 5 minutes!

Comment

• Hai ca azi dimineata la 3 erai bine,eu eram mai 'obosit'Ne vedem duminica la un suc de grefe?

Comment

• negresit! tocmai ma chinuiam sa-mi aduc aminte ce zi e azi.
            Out of my mind! Back in 5 minutes!

Comment

• Ne vedem la 14,00 sau la 11,00?

Comment

• Salutare si la multi ani si tot ce va doriti in noul an. Gata am revenit si eu pe plaiuri bacauane.De acum inainte o sa apar si eu mai des pe la intalniri ca nu o sa mai parasesc prea curand locurile de bastina.Duminica vine cineva? Pana la urma e la 11 sau la 14 intalnirea?

Comment

• Salutare si la multi ani,mai sigur ne vedem la 14,00,daca gasesti numai masinile in parcare inseamna ca noi suntem la cafenea,in statie la fosta Selena.

Comment

• Pe mine nu ma invita nimeni?

Comment

• M-am gandit ca poate nu ajungi,esti obosit,lasa-ma si pe mine sa fiu sef o zi.Acum serios,ai grija la drum,fara evenimente,oricum ramai seful nostru,fii fara grija.

Comment

• Pai te las sa fii, pot sa dai tu cafeaua Eu ajung maine pe seara (sper ca nu cu viitura ca pe aici e cod portocaliu).
                        Last edited by nsa; 1 January 2010, 22:57.

Comment

• O sa-ti trimit niste vasle daca ai de gand sa vii cu viitura.

Comment

• Avem la Hunedoara, Logan cu motor de iaht...vi-l imprumutam
                            sigpic
                            Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

• si la timisoara avem.........vasle..
                              sigpic #

Comment

• stai linistit stefane, lasa-l pe sorin sa se bucure si el o zi de sefie, asa cum s-a bucurat geoana de postul de presedinte ce-mi plac glumele mele!! cred ca eu sunt singurul de pe aici care n-a baut nimic de sarbatori. n-am pus strop de alcool in gura dinainte de craciun. si eu zic sa ne intalnim la 14.00, sa lasam lumea sa doarma mai mult duminica. ora 14.00 e mai buna, este dupa trezirea din somn si inainte de alta bauta (pt cei care se pot abtine pana la 14.00).
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google