unde????????
Discutii mai putin serioase ale bacauanilor si nu numai.
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
dilema lui sorin...unde sa isi monteze filtrul de aer pentru omai buna functionare si pentru a aspira aer cat mai racoros la motoras. avizatii sa isi dea cu parerea. eu zaic sa e bine sa fac un topic nou la sectiunea "how to"
P.S. am uitat sa spun...la ultima poza din postul anterior (1770)...oare ce se intampla acolo cu mainile alea ca eu vedea o miscare dubioasa pe sub masa...personajul in speta e ...sorinLast edited by tzopescu; 14 June 2010, 17:20.Ratacit in spatiu...
Comment
-
Greu au ajuns pozele dar intelegem ca fac mult de la Onesti pana in Bacau
Asa mai merge, toata lumea in uniforma. Ordine si disciplina
Pentru cine nu si-a ridicat tricoul ne vedem duminica viitoare sau ne auzim la un telefon dupa ora 17 in oricare zi.
Intre timp exprimati-va opinia referitoare la ora si ziua pentru intalniri de aici si eventuala participare la un gratar duminica, aici.
O saptamana usoara, la mine stiu ca va fi grea
Comment
-
Originally posted by valeriuciprian View PostBai da ghini va mai sade costumati...sa le folositi cu placere
Originally posted by KELBURTOS View PostIn primul rand vreau sa-i multumesc lui Valeriu,pentru tricoul cu burta.Dupa asta lui tzopescu,pentru ca mi-a facut poze la burta.Marea dilema pentru unii e ca nu fac diferenta intre mine si brutus,doi burtosi kelbosi.
Comment
-
Maine la 10 si 10...spirala?Da?
Lista de prezenta pentru duminica 20 iunie, ora 10:
1. NSA
2. KELBURTOS
3. sageata
Dan si Mihai sa veniti dupa tricouri.
Originally posted by valeriuciprian View PostMaine la 10 si 10...spirala?Da?sigpic
Comment
-
Valeriu,lasa ironiile la adresa bravilor mei colegi si 'preteni' loganisti.Astazi s-au prezent la apel Mihai si Dan[inca dormeau],Ovidiu cu asupritoarea,Cristi [cu glumele lui de autobaza],Stefan[ocupat cu telefonul] si cel mai serios loganist din Romania...persoana aberatoare,je.Absente nemotivate Vlad si Brutus,sa va fie rusine,platiti consumatia duminica viitoare.
Comment
Comment