If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Imi pare rau ca ma bag cu japca .. dar as vrea sa invit pe oricine doreste pe 28.03.2009 la Ploiesti .. azi ne-am adunat si noi vreo 14 masini si vrem sa facem intalniri cat mai mari !!!
Sper sa ne onorati cu prezenta !!
Da, e necesara schimbare orei si poate si a zilei. S-a vazut la intalnirea de azi unde am fost doar 3 masini. Incep eu cu o propunere, duminica la ora 18.
L-am sunat dar nu are semnal la telefon
Hai sa ne vedem duminica la ora clasica, 14 si stabilim ce facem pe viitor.
Oricum trebuie discutat si de cazarea de la Galati.
ok. dupa cum spuneam, duminica la ora 18.00 pt mine e cam greu sa ajung. mai toate duminicile eu ma deplasez in miniexcursii in afara judetului, merg pe la gratare, pe la strand, de multe ori in piatra neamt. ora 19.00 mi se potriveste mai bine pt a putea ajunge la intalniri. ora 18.00 mi-ar conveni de exemplu sambata. de fapt imi convine orice ora sambata. apoi ma gandesc ca, daca intalnirea ar fi duminica la ora 19.00, poate ar fi greu pt alti membri din alte orase (onesti, moinesti) sa vina pt ca vor conduce pe inserat spre casa. asta e situatia mea. nu stiu daca e bine sau nu mutarea orei, ca poate altii nu pot veni la ora 19.00, eu doar mi-am expus cazul meu. eu as veni la fiecare intalnire cu mare placere, dar vara la ora 18.00 o sa ma vedeti destul de rar. multumesc.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment