Si la tine, stai linistit
Propuneri ora si zi pentru intalniri
Collapse
X
-
Originally posted by ROLion View Postmai am oleaca si imi apare o -ul langa l
cat despre subiect as zice si eu ca trebuie schimbata ora dar n-am idee pe cand
si...din pacate nu pot veni aziLast edited by KELBURTOS; 16 August 2009, 21:55.
Comment
-
-
azi ma gandisem si eu sa postez la propuneri intalniri.
propunerea mea era legata de ora. as vrea ca incepand de acum intalnirile sa se tina la ora 6. am intrat in toamna si se insereaza destul de repede. daca ar fi sa fac poze, cele mai bune ies la lumina naturala si apoi tine si de motive personale pt ca atunci cand sunt schimbul 1 eu ma trezesc la 4.30 si as vrea sa fiu acasa pe la 20-20.30.
sunt de acord ca intalnirea sa o facem impreuna cu cei de la reno, numai ca, daca va fi in cursul saptamanii eu voi veni la un interval de 2 saptamani. eu lucrez o saptamana schimbul 1 si o saptamana schimbul 2. duminica nu lucrez niciodata.
in concluzie, varianta care imi convine cel mai mult este duminica, ora 6 sau joi ora 6, cu specificatia ca, joia, voi veni din 2 in 2 saptamani.
acum, fiecare cum doreste, spune varianta proprie, supunem la vot si asa vom proceda ulterior.sigpic
Comment
-
mie unu imi convine ora si cred ca duminica asta voi ajunge si eu la intalnire cu sau fara masina tot vin doar sa ma actualizati si pe mine cu privire la ora si poate si la zi...
tinem aproapesi daca ma superi nu-i asa ca e
Comment
-
ioneluxxl este si el de acord, sorin intotdeauna e cu noi, razvan nu are pc, asa ca il sunam noi si ii spunem si resul de oameni, ar trebui sa fie si ei de acord, mai ales ca nu ii vedem foarte activi si daca stam dupa ei nu vom lua niciodata o decizie.
asadar, ramane stabilit duminica ora 18. stefan, poti modifica si in semnatura ta ora.sigpic
Comment
Comment