sorry eu nu cred ca pot veni am altceva de facut... s-ar putea sa trec pe acolo ....dar ca pieton....
Intalniri si discutii generale L.C. Bacau
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Salut. Sunt nou pe site si as vrea si eu cateva informatii despre logan, daca poate sa ma ajute cineva,si as mai vrea sa stiu duminica la ce ora este intalnirea si unde este deorece as vrea si eu sa particip. Mentionez ca am achizitionat un logan diesel 1,5 ,65 de cai, cu destule probleme, si voi veni ca pieton pentru ca "mia explodat motoru" intr un fel. Un mecanic mi a spus ca ar fi chiuloasa, daca este asa cam ce pret are. Si as dori sa stiu dezmembrari logan unde gasesc in bacau. Multumesc anticipat
Comment
-
intalnirea este la stadion in fiecare duminica la orele 14:00 te asteptam cu drag... iar o chiuloasa noua costa 580 de euto + manopera de montaj
sau il poti contacta pe asta anuntul ii expira pe 26 feb
Contacteaza autorul
Autor: ssdfghbn ST3LICA
Email: ascuns,
Domiciliu: Romania, Dolj craiova
Telefoane: 0751508441si daca ma superi nu-i asa ca e
Comment
-
Originally posted by koZmYn View PostSalut. Un plastic la mijloc care cuprinde frana de mana si restu pana in spate are cineva??Al meu e foarte zgariat.Am sa incerc sa vin azi k pieton.
Poti incerca aici pe forum, fie din dezmembrari fie la cei care vand piese noi.
Comment
-
imi pare rau ca nu am putut sa vin...am fost la servici.Trebuie sa mai si munceasca cineva duminica, nu?
nsa nu ai dat si stickerul meu ,nu?da-mi un tel oricand si vedem cum ne intelegem! multumesc si sper sa-mi aprobati absentul motivat
pe 15 martie e ziua ungariei si cred ca o sa fie ceva manifestatii......culturale...cred ca n-o sa pot sa vin (
Comment
-
Salut. Imi pare rau nu am putut sa ajung la intalinire din cauza ca am dus masina la un mecanic. Dupa cum sa uitat acolo cica sa rupt o bujie. Am sa ma informez si o sa va spun care e treaba. Dar spuneti mi si mie cum pot sa demontez numai sticla de la far(cineva mi a spus ca trebuia sa dau bara jos?????!!!!!).Unde gasesc dezmmebrari in bacau pentru logan. Cand va fi urmatoarea intalnire? As vrea sa ajung si eu sa schimb cateva idei.
Comment
-
Originally posted by koZmYn View PostSalut. Imi pare rau nu am putut sa ajung la intalinire din cauza ca am dus masina la un mecanic. Dupa cum sa uitat acolo cica sa rupt o bujie. Am sa ma informez si o sa va spun care e treaba. Dar spuneti mi si mie cum pot sa demontez numai sticla de la far(cineva mi a spus ca trebuia sa dau bara jos?????!!!!!).Unde gasesc dezmmebrari in bacau pentru logan. Cand va fi urmatoarea intalnire? As vrea sa ajung si eu sa schimb cateva idei.
Comment
Comment