If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Inca e frig, asa ca tot la stadion.
Cu steguletele
Si o discutie despre legitimatii de membru, ar cam fi cazul. Sa vedem daca se adopta ceva la nivel de club sau fiecare oras cu modelul propriu.
Sa vedem. Ar fi doua variante: legitimatii personalizate pentru noi sau ceva comun cu ceilalti colegi.
Pentru sigla LoganClub Bacau, veniti cu propuneri, o sa inventez si eu ceva pana duminica daca apuc
Am mers cu un logan cu azot in cauciucuri si am ramas impresionat parca pluteam pe o perna de aer nu mai simti deloc gropile din strazi(alea mai mici),atenua toate denivelarile,pacat ca avem doar in Onesti de unflat cu azot. Am vazut in Comanesti Loganuri beton cu :geamuri ionizate,senzori de parcare,deschidere portbagaj,eleron si multa pasiune la detinatorii lor pe care sper sa i vedem membri cat mai curand in club. VB maine.
Intentionez ca in cateva saptamani sa imi achizitionez un Logan Laureat 16v, pretul in acest moment cu optiunile alese este de 9605 minus 600 discount'ul pe care Dacia il ofera in aceasta perioada, rezultand 9005. Doresc sa dau un avans de 40% dar nu m'am decis la ce banca sa apelez. Asi dori un credit pe o perioada de 48 luni. Imi poate da cineva un pont? Nu prea dispun de timpul necesar pt. a colinda bancile.
Intentionez ca in cateva saptamani sa imi achizitionez un Logan Laureat 16v, pretul in acest moment cu optiunile alese este de 9605 minus 600 discount'ul pe care Dacia il ofera in aceasta perioada, rezultand 9005. Doresc sa dau un avans de 40% dar nu m'am decis la ce banca sa apelez. Asi dori un credit pe o perioada de 48 luni. Imi poate da cineva un pont? Nu prea dispun de timpul necesar pt. a colinda bancile.
Dedeman te va indruma in mod sigur spre BRD, pentru ca sunt in parteneriat. Dar poti opta si pentru alta ...
Oricum te asteptam pe la intalniri sa ne prezinti masina ...
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment