da, e ok, sa il intrebam pe brutusa daca vrea
Intalniri si discutii generale L.C. Bacau
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by brutus View PostAm mers cu un logan cu azot in cauciucuri si am ramas impresionat parca pluteam pe o perna de aer nu mai simti deloc gropile din strazi(alea mai mici),atenua toate denivelarile,pacat ca avem doar in Onesti de unflat cu azot. Am vazut in Comanesti Loganuri beton cu :geamuri ionizate,senzori de parcare,deschidere portbagaj,eleron si multa pasiune la detinatorii lor pe care sper sa i vedem membri cat mai curand in club. VB maine.
am auzit lucruri bune despre rotile umflate cu azot, mai ales in timpul verii cand se incind anvelopele de la asfaltul fierbinte; cica este redus mult riscul de explozie.Last edited by moses; 30 March 2009, 14:08.a good plan today is better than a perfect plan tomorrow
Comment
-
Originally posted by iulliann View PostLa Roatanel ati putea incerca varianta cu azot dar nu sunt singurii din BC care au acest "produs".
Am vorbit azi cu Lucian .... e cazul sa va ganditi cine merge la regionala din Galati de pe 14 iunie, trebuie sa ne inscriem pentru cazare. Termen: pana duminica la intalnire.Last edited by nsa; 30 March 2009, 20:23.
Comment
-
Teapa cu azotul la Roatanel am fost ieri = 30 lei 4 cauciucuri si sa vezi cum au desfacut ventilele la 2 roti si au lasat masina pe cauciucuri si fara sa scoata aerul se apucau sa bage azot (ca a iesit aerul doar). Deci ramane sa vedem alte variante ca astia sunt ciubucari nu meseriasi.
Comment
-
Revin cu noutati referitoare la noile cauciucuri unflate cu azot la servisul de la iesirea spre Adjud din Onesti , avantaje :
- masina se lipeste de sosea si sunt atenuate toate denivelarile
- cauciucurile nu se incalzesc la drum lung vara
_ATENTIE ! nu acceptati sa va bage azot daca nu va videaza cauciucul inainte pt ca azotul fiind rece in contact cu aerul cald va faceti rotile pline de apa.
Comment
Comment