ceva nou??
Intalniri si discutii generale L.C. Bacau
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Baieti nu platiti amenzile ca la contestatii le anuleaza ca le-a retras licenta la camerele fixe asa ca duminica dati de baut de banii aia. macar a avut un rezultat miscarea noastra pe langa altele ,deci se poate doar ca trebuie sa aratam ca : COPILU care PLANGE papa tita.
Comment
-
adica ne revenim scuzati-mi neprezenta dar am fost plecat si eu la un gratar...si am trecut de asemene cu bine de teza la info in (10 min am terminat) ;) dar mai urmeaza si simularea la mate si daca trec cu bine ma gasiti pe insula la gratar si la niste mici(mai mari) stinsi cu o berica mica sau poate doua pentru doritorisi daca ma superi nu-i asa ca e
Comment
-
Originally posted by gabi galbeaza View Postce mai faceti? mai traiti?Attached FilesBC-69-PAD,,,va saluta
sigpic
Comment
-
mai eu va astept daca e frumos afara oricum sunt cu familia(din fericire sau pacate depinde de parere) si daca mananc niste mici s-ar putea sa trebuiasca sa ii sting si poc iar pieton ca de na pentru permis mai trebe si munca dar si abtinere (vointa de fier)si daca ma superi nu-i asa ca e
Comment
Comment