L-am sunat,nu raspunde.
Intalniri si discutii generale L.C. Bacau
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by ioneluxxl View Postsi te rog nu ii da ideei sunt prea tanar ca sa... inca nu ma doare ca sa ma leg..
P.S. scuzati ca nu am ami venit la intaliri dar trebuia sa imi iau mandra dupe mine si daca mai vin mult cu ea se lasa cu doua nunti una ovidiu si una ME noroc ca avem de unde face rost de masini
Comment
-
Si el ce a raspuns? (apropo l-a cerut sau a hotarat ea de comun acord implicit?)
Ionel...eu pe la varsta ta ziceam ca o sa copilaresc pana pe la 30 macar...la 25 am zis "da" cu o inconstienta crasa si o hotarare ferma transmisa prin telepatie de cineva. Acum nu apuc 28 si ajung si tatic Da' sunt bine fericit...Ratacit in spatiu...
Comment
-
oooooooo da pai eu am venit cu ea de cateva la intalniri si a inceput sai placa asa ca mai bine ea acasa si eu la intalniri
fratilor nici nu am 20 si in plus mai astept vreo 3-5 ani (sper sa rezist)si daca ma superi nu-i asa ca e
Comment
-
ai dreptate m-ai prins meriti o Berula de la mine pentru asta
Dane dane cata dreptate poti sa ai si cat de mult vrea o femeie sa modeleze mintea unui barbat ca de e ca plastilina "moale" si usor de "modelat"si daca ma superi nu-i asa ca e
Comment
-
cum nu stiati ca femeile cand pun "manutele " pe noi intra direct in mintea noastra si verifica fiecare sinapsa
mintea barbatului e ca un apartament si femeia zice
trebuie schimbat:
-parchetul
-gresia
-faianta
-geamurile
-usile
-lustrele
-pereti varuiti in alte culori
concluzia
Are potential deci e OKsi daca ma superi nu-i asa ca e
Comment
-
inca cu am ajuns la nivelul ala
aaaaaaa
stai linisti ca a spus concluzia si problema asta a ramas pe mai tarziu si cifra magica e 3
asta ma ingrijoreaza cel mai mult
Dar deh am sa ajung ji eu acolo... sper sa mai dureze ceva timp pana acolosi daca ma superi nu-i asa ca e
Comment
-
Originally posted by ioneluxxl View Postcum nu stiati ca femeile cand pun "manutele " pe noi intra direct in mintea noastra si verifica fiecare sinapsa
mintea barbatului e ca un apartament si femeia zice
trebuie schimbat:
-parchetul
-gresia
-faianta
-geamurile
-usile
-lustrele
-pereti varuiti in alte culori
concluzia
Are potential deci e OK
Vineri avem un oaspete de la Lc Deva,CostelHd.Ora de intalnire o sa o comunic joi.Va astept pe cat mai multi.
Comment
Comment