If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ce ai cu burtosii?Cristi,daca mai faci glume pe seama fizicului unor membri,te rog sa scrii doar pe topicul de Piatra.Totul pana la burta.La mine burta a fost in dotarea standard,n-a fost la optiuni.
fratilor am patit beleaua! s-a dat unu" la mine si m-a aranjat de 2 portiere si oleaca din aripa stg spate.
sfat dintr-o experienta neplacuta: nu circulati cu dreptatea in mana ca nu se stie unde au altii inchiata asigurarea RCA.
al meu nemernic o are la carpatica. dupa ce am facut cercetari (prieteni si net) am aflat ce este "carpatica" si am ajuns la al meu CASCO.]
eram in intersectie la sfat(republicii cu g-ral radu rosetti), eu mergeam dinspre hotel spre gara si flacaul dinspre gara spre hotel. cand am ajuns in intersectie, amandoi pe verde, nemernicul face stanga spre "valutisti" (bazar, rusi etc.) si nu imi da prioritate. eu am vazut ca intra in intersectie, dar am crezut ca va opri, chiar daca inaintase cam mult. am franat puternic si am tras de volan dreapta(traiasca ABS-ul) crezand pana in ultimul moment ca el va frana, dar nu a fost asa si iacata ce s-a intamplat,.
din pacate doar expeianta te invata. colac peste pupaza nici nu era proprietar, imprumutase masina(o dacie 1310 zambetu lu" nea" nicu). am facut amiabila (ceea ce nu o sa mai fac decat daca e vre-un prieten ) si apoi am aflat ce-i poate pielea "carpaticii."
vis-a-vis de dreptate ma refeream la faptul ca am circulat si sub impulsul ideii ca daca totusi ma loveste el este vinovat ca nu mi-a dat prioritate.
Last edited by giovany_cjcr; 15 April 2010, 22:17.
Ce ai cu burtosii?Cristi,daca mai faci glume pe seama fizicului unor membri,te rog sa scrii doar pe topicul de Piatra.Totul pana la burta.La mine burta a fost in dotarea standard,n-a fost la optiuni.
Nu am nimic cu burtosii dom'le. Da sensibili mai suntem de la o vreme....ce , suntem pe rosu?!..
Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.
fati o pe asigurarea lui, dar ce a zis ca nu tea vazut sau a crezut ca trece repede si gata
batete cu pumnul in piept sa fao pe asigurarea lui, asa a patit si un coleg deal meu cu carpatica, dar a fost impulsiv si a rezolvat pe asigurare plus ca tabla costa dureri de cap si bani, eu chemam politia sa-i ia permisu la tantalau
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment