Frate e imposibil, cate loganuri sunt in bacau nu gasesc nici macar o "spelunca cu 3 aripi lovite si 2 contacte fara cheie"?Am auzit ca este unu la intrare in buhusi, maine am sa dau o fuga p akolo sa vad ce gasesc.
Intalniri si discutii generale L.C. Bacau
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
mai ultima oara cand am fost la buhusi nu am vazut niciun logan la dezmembrari mai mult merturi si BMW asa ca nu cred ca ai sa gasesti ceva pe acolo...dar e posibil sa ma si insel
a si pentru cei acre vor am vazut BULLBar-uri fata spate ce s-ar potrivi perfect pe logan (adica pe fata intr-un magazin si pentru spate in altul de prin narcisa )si daca ma superi nu-i asa ca e
Comment
-
Care intrare frate??? Vorbesti de ala la balcescu??? Mai bine ma duc la dedeman si ma scot mai ieftin. Cand aflu niste informatii mai concrete o sa va anunt.Dar totusi nu sa gandit nimeni din orasu asta sa adune inr o curte niste tabla romaneasca??!! park nu mi vine a crede, oricum am sa caut tre sa gasesc eu undeva,mai ales ca am nevoie mare de piese.M am uitat azi sa vad de ce nu merg becurile din butoane si la aer si am constat ca nu le am(la aer nu m am uitat pentru ca nu jtiam sa desfac si nici nu am avut timp dar o sa desfac acolo cand am timp),aveti idee de unde as putea sa cumpar niste leduri albastre si daca imi mai trebuie cevaca sa fac ledurile sa functioneze??
Comment
-
Mercy NSA cred ca o sa mai am nevoide de cineva langa mine cand o sa schimb ledurile.
Am fost azi la buhusi. E un atelier de asta cu dezmambrari, pot sa zic k are multe masini omu akolo. Si am intrebat de piesele care aveam eu nevoie si pot sa zic ca erau bune fata de ce am auzit la altii. Avea o juma de logan si vreo 2 aripi atat. Pe o chiuloasa cu tot cu axu cu came cerea 400 de euro. De la un renault sau nissan. Motoru nu era de logan dar cica se potriveau. Oricum nu ma complic deocamdata am vrut sa aflu informativ.
Comment
-
Nevasta unui director afla ca el are o noua secretara. Vine directorul acasa, nevasta il ia in primire:
-Secretara asta a ta are picioare frumoase?
-N-am bagat de seama.
-Ochii ce culoare au?
-N-am observat...
-Dar de-mbracat, cum se-mbraca?
-Foarte repede
Se mai spune despre casnicie ca e ca o cetate... ...aparatorii sunt casatoritii, atacatorii sunt necasatoritii...
Cei care sunt afara vor sa intre cu orice pret - cei care sunt inauntru ar face orice ca sa poata iesi... ;)
Care este deosebirea dintre o femeie buna si una rea?
R: Femeia buna se duce in Rai; femeia rea se duce unde vrea...)
Anunt la matrimoniale: "Caut sotie"......
Mii de raspunsuri: "Ia-o pe-a mea!"
Cand eram copil la fiecare nunta, ma luau babele de obraz si imi ziceau:
TU URMEZI!
Acum, EU, la fiecare inmormantare le iau de obraz si le spun:
TU URMEZI...si daca ma superi nu-i asa ca e
Comment
-
wa fratilor mi-a cedat un bec ....dupa un an juma aproape....de la pozitie
si chiar dupa intalnirea cu baietii azi la stadion
parca era w5w nu ptr pozitie dar de schimbat nu ma bag ca-l stric de tot
al naibii bec...dar faza e ca m-am uitat in geam la petrom si odata observ doar una mergand
Comment
-
Originally posted by dragosss View Postwa fratilor mi-a cedat un bec ....dupa un an juma aproape....de la pozitie
si chiar dupa intalnirea cu baietii azi la stadion
parca era w5w nu ptr pozitie dar de schimbat nu ma bag ca-l stric de tot
al naibii bec...dar faza e ca m-am uitat in geam la petrom si odata observ doar una mergand
Comment
Comment