If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Daca tot a venit vorba, vin si eu cu o intrebare: addyx, comiflor, danny82_yo, noika2002, papicus sunteti membri in L.C. Bacau, cand va vedem la o intalnire?
Pentru cei la care am dat accept in LC Bacau asteptam si o implicare in activitatile clubului si un bun prilej e regionala din septembrie.
LOcatia e strandul din Piatra ala beton care mia placut si mie. Apropo sa lasati masina la intrare ca e 5 lei ora parcarea inauntru,restul preturilor sunt acceptabile daca aveti o lada frigorifica cu voi.
Duminica am in program o iesire la piatra,la piscina sau gratar,astept amatoriii de calatorii.La plecare poate ne oprim la intalnirea celor din piatra.
P.S. Pentru elevi si proaspeti absolventi de liceu am un loc liber in masina.
Last edited by KELBURTOS; 15 July 2009, 21:06.
Reason: Automerged Doublepost
si eu duminica planuiesc sa merg prin piatra, pana la bicaz. as fi mers si eu cu tine la piscina, mai ales ca anul asta nu prea am avut timp sa ma prajesc si sunt alb ca branza si mi-e tare dor de strandul din piatra, dar merg pe la manastiri cu .... socrii
din cate stiu eu, intalnirea celor din piatra e SAMBATA seara, in parcare la stadion.
Daca il tranzitezi pe seara, te asteptam la ora 19 la stadion
Maine are loc mitingul aviatic la unitatea militara. Cine e interesat, sa dea un semn, eu sunt acolo. Detalii aici
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment