If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
salutare LC Bacau.
Imi poate oferi cineva o informatie? as dori sa stiu daca aveti pe acolo un electrician auto bun (care monteaza alarme, module inchidere etc.). Ca la noi bate vantul
Mersi.
Mai baietii...la regionala, am observat ca aveti -organizator, co-organizator- dar nici un -fotograf oficial- DE ce?!1
Pana acuma vad ca Tdan08, face treaba asta.....si consider ca ar merita postul asta.....voi ce zice-ti?!
Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.
scuze, ce ziceai? ca nu este fotograf oficial. eu cred ca exista
si oricum eu nu umblu dupa titluri, imi convine si membru simplu. tot ceea ce fac este din placere si prefer sa tac si sa fac. nu ma incanta cu nimic ca scrie LOGANIST DE 5 STELE sau FOTOGRAF OFICIAL. ma incanta in schimb cand am oameni de calitate langa mine, seriosi si care sunt loiali clubului pe care il reprezentam si sa le demonstrez si lor ca pot avea o baza in mine.
Deja s-a rezolvat de duminica seara problema. Pentru ceea ce au facut in club si pentru implicarea in activitatile clubului Sorin si Dan au fost promovati. Acum astept berile
voi va ganditi la bere, dupa ce a-ti baut de toate. eu nu am baut nici macar una. stefane, berea care trebuie sa ti-o dau tie o beau eu, cred ca o merit, asa ca ma cinstesc singur
apropo, a fost cineva la intalnirea de duminica de la ora 18 la stadion???? eu am uitat sa anunt ca nu vin.
De la regionala am ramas cu impresii proaste vizavi de unii membri L.C.Bacau.In acest sens am hotarat cu ceilalti baieti[care au fost prezenti] sa facem diferenta intre forumist si membru al clubului.Cu riscul de a fi injurat de cativa,propun[doar pentru cei din municipiul Bacau] sa facem "curatenie" in club.Sa ramana cine merita.Cautam calitate nu cantitate,oameni cu care putem face ceva,pe care ne putem baza cand organizam un eveniment.
pai nu e f greu sa facem curatenie. au mai ramas 2-3 in plus. ca ii excludem sau nu, sigur nu ii vor interesa, pt ca daca era interes spuneau ceva pana acum. cred ca le facem o favoare si lor si noua excluzandu-i.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment