Stai linistit,toti stim de gluma.Ovidiu,vad ca tot stai pe topicul asta.Ai uitat sa inchizi calculatorul sau nu te lasa viitoarea sotie sa scrii pe forum.
Intalniri si discutii generale L.C. Bacau
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Vezi ca mai esti undeva subiect de discutie http://www.loganclub.ro/forum/showpo...postcount=1431
Originally posted by ioneluxxl View Postfoarte frumos...ce conteaza daca s-a multat la ea sau ea la el ca tot acolo e indiferent de situatiune nu mai are decat 1% sanse de scaprare
Comment
-
de asta sughitam eu la petrecere.... cum are omul o treaba si nu intra pe forum, cum incepe lumea cu barfa si vorbitul pe la spate. am terminat si cu 8 martie, i-am facut pe toti manga, de s-a lasat cu striptease. am ajuns acasa in buhuhusi si am 3 saptamani de concediu. am scapat si de supozitor(matiz). sunt din nou in "maxi taxi club". cat despre concurenta pt foto, este bine venita ca si asa pe mine nu ma pozeaza nimeni.sigpic
Comment
-
Dedicatie pentru nevestele, colegele, prietenele si amantele dumneavoastra...
Primavara… anotimpul renasterii, al trezirii la viata, face acum de ziua aceasta de 8 Martie, ziua cea mai plina de feminitate, zambete, si caldura sufleteasca!Attached Filessigpic
Maică, ce mafioți de treabă !!!
Comment
-
din ciclul "Cumparaturi de 8 Martie" va prezentam aspiratorul de carduri, respectiv "viitoarea" lui Ovidiu care era foarte entuziasmata de toate magazinele din mall. Ovidiule, tata, ai sa ajungi ca mine si ca Sorin, chel si slab. la ora actuala "viitoarea" ajunge "viitura"Out of my mind! Back in 5 minutes!
Comment
-
Sau de MIG-uri in prabusire ca tot lucreaza el la Aerostar. Sper sa nu se supere Stefan.
Ovidiu ca Ovidiu,asta e aproape insurat,dar ce ne facem cu Mihai.Eu zic sa-i gasim si lui una sau unul,nu stiu ce preferinte are.
Comment
Comment