Eu am unul de 65 ron,scoasa toata carcasa de plastic bagat teava direct di corpul clapeta.Momentan nu dispun de bani pentru un treseu de admisie normal [cam 100ron cel mai ieftin].Traseul ti-l poate face si un sudor mai bun din teava.
Intalniri si discutii generale L.C. Bacau
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by giovany_cjcr View Post@lorenzlorenzu am fost la spalatoria smart si mi-au spus ca nu pun folie pe geamuriPractic am vorbit cu un flacau care spala si mi-a dat raspuns negativ.
Doar la K9 pun folie pe geamuri, cam 4-500ron.
Comment
-
Originally posted by KELBURTOS View PostSi Dan[tdan08] are facuta remapare,el are 1,6 ,dar nu stiu unde a facut-o.sigpic
Comment
-
E scurgere de wc,inventie proprie,trebuie sa ma duc la OSIM,la fel ca si numele de KELBURTOS.Giovany,modificari care sa nu se ia cei de la Dacia cand e in garantie sunt doar cele montate la ei si agreate la ei.Oricum e o sa se lege cam de tot ce o sa li se para lor ca nu-i bine,doar ca sa nu-ti rezolvi problema pe garantie.
Comment
-
giovany, nu-ti fa griji pt garantie. eu am facut urmatoarele: am schimbat cd player, am schimbat boxe, am facut remapare, am activat functii, am schimbat luminile din bord si consola, am instalat alarma si cu toate astea reviziile au mers ca inainte. nimeni nu m-a intrebat nimic la revizie, ba chiar s-au uitat si ei la ele si au fost curiosi de modificari.sigpic
Comment
-
Originally posted by tdan08 View Postcred ca am spus-o de 100 de ori pana acum si tot nu ai tinut minte. toate modificarile si anume: remapare, activari de functii si lumini de bord, le-am facut la ssilvviu de la roman. are multe drumuri si prin bacau, deci poate face si aici. din partea mea are nota 10, este foarte priceput si cu mult bun simt.
Comment
-
le poti face linistit, nu o sa ai treaba cu garantia. ai grija la folia de pe fata, sa nu patesti precum colegul din piatra, care a ajuns la brasov fara certificat.
DSC06446.JPGsigpic
Comment
-
Originally posted by tdan08 View Postnu m-am aprins. ti s-a parut.
acum nici matizul nu-l mai am.
Comment
Comment