acusi se dezlantuieste bestia pe strazi...vruuuummmm!!!
Intalniri si discutii generale L.C. Bacau
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by KELBURTOS View PostSa vedem si partea buna,ia reparat bara de pe spate care cam atarna.
24032010(003).jpgsigpic
Comment
-
este exact ca.... inainte. ca sa nu incheiem povestea despre masina mea ca o idila perfecta, fara a face si putina treaba .... romaneasca, va spun ca bara spate si bara fata nu mi le-au vopsit. bara spate este exact ca inainte si azi cand le-am aratat bara, au spus ca o sa il cheme inapoi pe inspectorul de daune sa faca a 1000-a reconstatate pt a repozitiona bara corect. totusi ma bucur ca reparatia per general, ma refer la usi, imbinari este ok. se vad diferente, dar de ordinul milimetrilor. perfect nu cred ca o sa iasa oricum.Last edited by dan08; 24 March 2010, 22:47.sigpic
Comment
-
exact. azi mi-au spus ca l-au sunat toata ziua pe inspectorul de daune, dar nu a raspuns la telefon. iar ca o veste buna de viitor, amicul meu mi-a spus ca o sa se deschida in sediul dedeman auto vreo 5 birouri ale societatilor de asigurari, asa ca nu o sa mai fie drumuri de facut asigurator-service.Last edited by dan08; 24 March 2010, 22:52.sigpic
Comment
-
sigpic
Comment
Comment