abia astept
Promovare L.C. Bacau
Collapse
X
-
Pe langa cunoscuta pagina http://www.youtube.com/user/monteral2006 rog toti membrii L.C. Bacau sa-si prezinte "moacele' si masinile nu suntem pe care le detin,pentru a ne face cunoscuti in Bacau si eventual sa vada si ceilalti useri din Bacau ca nu suntem anormali,cel putin eu.Acum luand problema in serios,rog sa va conformati,incep eu.
Comment
-
Pentru doritorii de stickere Logan Club,din Bacau,pot lua legatura cu mine.5 Ron stickerul.Mie imi place mai mult vinul,din cauza burtii, dar n-am gasit fara alcool.Oricum cred ca o sa mai facem o plimbare la Onesti ca sa ne intalnim,mai ales ca sa ma revansez fata de Moses.Last edited by KELBURTOS; 16 February 2010, 20:34.
Comment
-
cat am fugit eu de parasolar si stikere, o sa imi trebuiasca un stiker, pt ca parbrizul va fi inlocuit. pana la urma nu am reusit sa obtin dauna totala. asta e, peste o luna va fi gata masina. ma plangeam ca m-am saturat de iarna, acum o sa o iau direct in primavara. ar fi fost interesanta fata mea in timp ce ma rasturnam.sigpic
Comment
-
-
intalnirea de la brasov
am facut un film cu tema ... intalnirea de la brasov.
LOGAN CLUB BACAU LA BRASOV 28.02.2010sigpic
Comment
-
Originally posted by tdan08 View Postcat am fugit eu de parasolar si stikere, o sa imi trebuiasca un stiker, pt ca parbrizul va fi inlocuit. pana la urma nu am reusit sa obtin dauna totala. asta e, peste o luna va fi gata masina. ma plangeam ca m-am saturat de iarna, acum o sa o iau direct in primavara. ar fi fost interesanta fata mea in timp ce ma rasturnam.Last edited by KELBURTOS; 17 March 2010, 19:51.
Comment
Comment