asa cum au spus si colegii mei claudiu si romeo ne pierdem timpul pe aici degeaba ca nu ne baga nimeni in seama .am cerut si noi ceva dar se lasa asteptat .o seara placuta va doresc.
LOGAN CLUB BARLAD -discutii
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by romeo-alex View Postmie n-o sa-mi treaca
am cheltuit bani din propriul buzunar ca sa fac acele stikere,sa fac acele intalniri,am pierdut timp pretios cu niste rahaturi de intalniri care nu au "primit"un rezultat pe masura
puteam face altceva in tot acest timp!!!
Imi pare rau!! ASTA E ,PROBABIL O MERITAM
se pare ca tu ai inteles gresit ce spuneam eu si te-ai suparat. crearea unei sectiuni noi nu se face instant, nu e ca si cum ai crea un thread nou, tac pac si gata. in acea modificare trebuie sa se implice si Cristi_Xp care momentan este plecat din localitate.
ce pot sa zic...
imi cer scuze ca ai cheltuit din buzunarul tau pentru acele stickere, as fi vrut sa nu o faci din interes.
imi cer scuze ca ai vrut o sectiune pentru 5 useri si nu ti s-a oferit asa instant ca supa la plic, se facea dupa 1-2-3zile, dar se facea.
imi cer scuze ca, citez "am pierdut timp pretios cu niste rahaturi de intalniri"... imi inchipui parcare plina de rahat...
citind postul tau si a altor useri din Barlad, consider ca faceam o greseala sa va dedicam o sectiune. in special dupa ce am citit si acest post #26.
nu inteleg de ce va doriti atat de mult o sectiune daca la voi intalnirile sunt de rahat si o pierdere de timp, timp in care sigur puteati face ceva mai bun? in fond si la urma urmei acea sectiune e doar o aranjare in pagina, nu va face mai oameni decat sunteti!
intalnirile nu sunt din obligatie, merge cine poate, cand poate si mai ales daca vrea. consider ca la intalnire trebuie sa te simti bine, sa te intalnesti cu prietenii la un pahar de vorbe, o bere fara alcool, o punga de semninte... nu trebuie sa fie o obligatie si nu trebuie urmarit vre-un interes.
nu v-a baga nimeni in seama? insemna ca aici nu am postat eu si nici vre-un alt moderator, si nici nu i-am raspuns azi PM-urilor lui romeo-alex. clar am ignorat total... parca nici n-am trecut pe aici.
acestea sunt cele 2 PM-uri trmise de mine lui romeo-alex, asta ca sa scutesc pe unii altii sa ceara cele doua print screen-uri.
Originally posted by crististreuleaman, asa ma f*** o lene...
hai ajuta-ma tu ca sa nu caut io.
ai citit cumva asta? http://www.loganclub.ro/forum/announ....php?f=68&a=23
si cu ce vreau sa ma ajuti acum, cu niste link-uri sin care sa vad activitate la intalniri. adica sa vad ca de 2 luni aceiasi 5-6 membrii sunt mereu prezenti la intalniri.
daca nu este activitate de cel putin 2 luni, prezenta si toate cele, nici nu te obosii sa cauti. oricum e putin ciudat de facut o sectiune pentru 5-6 useri.
deci convinge-ma... da' ma f*** o leneee amuOriginally posted by crististreuleaman, tu chiar n-ai inteles, chiar imi e o lene de ma doareeee
mai streseaza-ma maine... poimaine...
nu serios, mai streseaza-ma
vorba aia http://www.youtube.com/watch?v=Mhwi4yyN5S8Last edited by crististreulea; 8 July 2011, 01:29.Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
[B]sunt calm nici o problema;
dar is satul de mistourile aruncate pe aici ;
nu sunt omul care suporta atat de mult mistouri atata timp cat m-am ars la buzunar cu intalnirele pe care le-am facut si la care am mai participat Bacau si Iasi;
am mai zis si o mai zic :am irosit timp si bani ptr ce? ca sa se faca misto?
numai de bine!Last edited by valeriuciprian; 8 July 2011, 21:24.
Comment
-
Originally posted by romeo-alex View Postsunt calm nici o problema;
dar is satul de mistourile aruncate pe aici ;
nu sunt omul care suporta atat de mult mistouri atata timp cat m-am ars la buzunar cu intalnirele pe care le-am facut si la care am mai participat Bacau si Iasi;
am mai zis si o mai zic :am irosit timp si bani ptr ce? ca sa se faca misto?
numai de bine!
Comment
-
si eu stateam daca eram organizatorul si nu mi-ar parea rau
crede-ma ca m-am gandit destul
am luat-o mult prea in serios treaba asta si de asta nu accept mistouriLast edited by romeo-alex; 8 July 2011, 21:15.
Comment
Comment