LOGAN CLUB BARLAD -discutii
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by romeo-alex View Postapropo ce gatiti?poate venim la voi sa sevim cina
Comment
-
multam' de prezenta si de feedback colegilor si sotiilor noastre si ne revedem la urmatoarea cu siguranta, oops poze din parti pe frigu care a fost(tura care vine, ca aveam si masinile murdare) mai veniti si voi cu completari,,,aaa si era sa uit tre sa ''taxezez ''pe un coleg de al nostru daca pot sa spun asa.
Comment
-
las'Costele ca iti trece dai cu ceva dulce sau impinge o canuta cu afinata,asa s-a nimerit sa n-avem camere n-am naravul de a copia ce fac altii ma stradui tare sa fac ceva in clubul asta daca organizatorul a disparut si membrii lui din vaslui la fel ,la noi n-o sa fie asa,taxez orice miscare gresita si sunt deschis la orice membru nou sau vechi sa ni se alatureLast edited by romeo-alex; 20 March 2011, 23:48.
Comment
-
Promit ca de acum inainte sa nu imi lipseasca aparatul foto de la intalniri.
A fost frumos, am aflat informatii noi, am ras si ne-am simtit bine!
Eu tot sper sa facem o intalnire la "loc cu verdeata", sa iasa pozele mai reusite.
P.S. Singura masina care merita pozata era a lui romeo ca a mea era : .....Last edited by ThaZul; 20 March 2011, 23:50.
Comment
Comment