LOGAN CLUB BARLAD -discutii

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• neata lume. sunteti bine?

da ce liniste pe aici...
    Last edited by claudiu_iosip; 22 March 2011, 20:13. Reason: Automerged Doublepost
    Nu sufar de nebunie, doar savurez fiecare moment al acesteia!!

Comment

• fac eu valuri acu'

Comment

• da-i drumu...eu te ajut

Comment

• si cin' se mai baga ce e cam greu

Comment

• Originally posted by romeo-alex View Post
            fac eu valuri acu'
            Neata , ce valuri mari facusi !!! , de ma trezisi din somn.
            Va doresc noapte buna
            sigpic

Comment

• mai ia o pauza daca e greu... sa nu faci febra musculara

Comment

• Originally posted by romeo-alex View Post
                si cin' se mai baga ce e cam greu
                Vrei un tzunami?Se rezolva.

Comment

• iara suntem numai noi pe acilea?auzi? Tipu ala din vaslui s-a speriat cumva? Aaaa si cu spulberatu' sa vad ce goanga mai baga daca mai facem o intalnire si iaca a dat si caldura ptr user2000
                  da de unde burtosule?
                  Last edited by romeo-alex; 22 March 2011, 21:49.

Comment

• Daca mai intru pe topic vreo doua seri,s-ar putea sa-ti fuga toti membri.Bau-bauuuu

Comment

• daca esti urat kel si burtos si mai rau nu esti de pe acilea!!!!!!!!!!!tre'sa apas butonu' de eject? aaaaaaa vezi cum faci si poate dai tu o fuga pe la noi(asa cum ai zis in vremurile bune)

Comment

• Originally posted by KELBURTOS View Post
                        Daca mai intru pe topic vreo doua seri,s-ar putea sa-ti fuga toti membri.Bau-bauuuu
                        nu fuge nimeni ca nu ne speriem asa usor, doar ne mai cade netul si curentul parca suntem pe timpul lui nea nicu...

Tipu ala din vaslui s-a speriat?Aaaa si cu spulberatu' sa vad ce goanga mai baga daca mai facem o intalnire si iaca a dat si caldura ptr user2000
                        da de unde burtosule?[/QUOTE]
                        stai sa vezi ce mai urmeaza caldura asta e si ea daunatoare
                        Last edited by claudiu_iosip; 22 March 2011, 22:28. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• sa-l vaz pe burtos cu ce replica vine

Comment

• sa ii vezi pe astialalti de la noi ce replici or sa traga bine e ca ne-am obisnuit deja

Comment

• Ti se pare ca moaca asta poate speria pe cineva?
                              Attached Files

Comment

• nu se baga nici unul spulberatu n-are curent la tara deci iox;
                                user 2000 face posturi pe forum n-are o treaba si se uita pe tutorialele lu'streulea ca are ce invata de acolo;
                                mai era alex.barlad ............sta palmat pe forum si sa-i raspund la o intrebare adresata cu ceva timp in urma:toate mcv-urile au camera din aia si daca vor iti da amenda si ptr rovinieta(asa se scrie?)
                                eu te cunosc si imi pastrez parerea tio zic cand vin la Bacau daca vrei
                                Last edited by romeo-alex; 22 March 2011, 22:57.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google