Originally posted by Dollo83
View Post
LOGAN CLUB BARLAD -discutii
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
buna seara romania... iaca am aparut si eu in peisaj. da thazul 3 sute de mii, si in afara de distributie, ulei si toate cele care se strica de la soselele astea care sunt ca in palma, nu am schimbat nimic la ea, doar pompa de benzina acu 1 saptamana.
LOGAN CLUB BARLAD
romeo-alex eu imi fac veacu pe aiciNu sufar de nebunie, doar savurez fiecare moment al acesteia!!
Comment
-
Originally posted by claudiu_iosip View Postbuna seara romania... iaca am aparut si eu in peisaj. da thazul 3 sute de mii, si in afara de distributie, ulei si toate cele care se strica de la soselele astea care sunt ca in palma, nu am schimbat nimic la ea, doar pompa de benzina acu 1 saptamana.
LOGAN CLUB BARLAD
romeo-alex eu imi fac veacu pe aici
Comment
-
Originally posted by KELBURTOS View PostRomeo,sper ca nu ti-ai facut o parere gresita asupra noastra.Te-m vazut urmarind topicul celor de la Deva.Noi ne dezicem de ei,ei sunt o specie aparteLast edited by costelHD; 3 February 2011, 23:19.sigpic
Comment
-
Originally posted by romeo-alex View Post"sunt prea mic sa va judec eu pe voi" stati linistiti nu am nici o urma de indoiala negativa asupra voastra din contra imi place......nu dau cu pareri asupra nimanui deci cum am mai zis imi place ce faceti
Comment
Comment