LOGAN CLUB BARLAD -discutii

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Mai, dar mai pleaca omul la servici, mai sta 25 de ore, mananca, se odihneste si dupa aia intra pe forum..

Am cautat poze cu masina mea, dar am realizat ca pana acum a fost cam sfioasa si nu prea a stat la pozat... Dar din putinul meu va dau si voua!

P.S. Daca tot suntem cativa din Barlad si avem timp, poate deschidem un topic gen: "Piese si reparatii-unde si la cine in Barlad" unde sa expunem fiecare experientele noastre reusite sau nereusite chiar daca nu este vorba de un service autorizat sau un magazin de la strada!
    Apropo, voi de unde cumparati piese de obicei, nu stiti un site care e mai serios si convenabil din punct de vedere al banilor(ieftin)?
    Attached Files
    Sarbatorim 1 an de Logan Club Barlad!

Comment

da thazule n-ar fi rau un thread de genu asta,eu zic sa mai avem rabdare sa vedem cum evolueaza si treaba pe la Barlad

Comment

bun ar fi un thread cu asa ceva sa va impart si eu din experienta mea si a loganului meu care are 300.000 km si inca mai face fata cu brio chiar daca ma scoate din pepeni cand se strica, da e de inteles.
        OOOOO HAI BARLADUL
        suntem pe val.....
        Nu sufar de nebunie, doar savurez fiecare moment al acesteia!!

Comment

Haideti la Brasov ca sa vede-ti cat de 'sanatosi' suntem.

Comment

atunci promit sa iau ''''masuri ''''in sensu asta si sa va mai impatasesc si eu cate ceva din experienta mea

eu vin daca nu ''intervine''ceva pe la servici si sa vad cine mai vrea sa vina din Barlad;;multumuti de raspuns??
            Last edited by romeo-alex; 2 February 2011, 21:20. Reason: Automerged Doublepost

Comment

si eu vreau, da decat sa ridic poalele si sa zic ca da si apoi sa dau cu batul in balta, mai bine tac o vreme.

luna asta pe 26 incep sa merg in picioare. FAC 1 ANISOR PE LOGAN CLUB !!!!!!!
              Last edited by claudiu_iosip; 2 February 2011, 21:33. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Aveti timp pana pe 15,daca vreti cazare.Daca nu,pute-ti veni doar dumiica.

Comment

neata , Bine ai venit ThaZul , mai este timp pana la Brasov
                  sigpic

Comment

noi speram sa venim, stiti voi speranta moare ultima....

Comment

• va asteptam , va doresc noapte buna
                      sigpic

Comment

• Originally posted by claudiu_iosip View Post
                        sa va impart si eu din experienta mea si a loganului meu care are 300.000 km si inca mai face fata cu brio chiar daca ma scoate din pepeni cand se strica
                        300 000? Hai ca e super tare! Ai facut ceva reparatii capitale pana acum?
                        Sarbatorim 1 an de Logan Club Barlad!

Comment

• ThaZul ai fost coleg cumva in generala cu Ivan Florin? sau mi se pare mie

Comment

• neata ce se intampla aici??

Comment

• Din cate se pare se doarme Hai sa facem galagie sa-i trezim pe toti

Comment

• gata ca va ajunge

spulberica te mai asteptam si pe tine pe forum........
                                Last edited by romeo-alex; 3 February 2011, 15:54. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google