LOGAN CLUB BARLAD -discutii

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by costelHD View Post
    nimeni nu are nimic de zis
    E de la frig, amorteala asta...
    Sarbatorim 1 an de Logan Club Barlad!

Comment

• turnati "intaritoare" pe gat daca va luasi frigu'

Comment

• wow, azi chiar nimeni? deja ne-am pierdut interesul?

o seara minunata va doresc.
        Last edited by claudiu_iosip; 13 February 2011, 00:58. Reason: Automerged Doublepost
        Nu sufar de nebunie, doar savurez fiecare moment al acesteia!!

Comment

• Originally posted by spulberica View Post
          user 2000 incearca la spalatoria aia wash expert ca acolo am vazut eu un set de jante....si logan-golan este un logan in fata la paradis de vanzare si vrea 2500 euro am vazut din trecere
          multumesc mult, eu nu ajung asa curand prin barlad, dar o sa trimit pe cineva sa il vada. Ar fi super, masina indiferent de unde va fi luata tot in Barlad trebuie sa ajunga.
          daca mai treci zilele astea pe acolo si imi poti da detalii, eventual un numar de telefon, ti/as fi recunoascator

spor la kilometri!

Comment

• o intalnire pe urmatorul weekend cin' se baga?fac lista?

Comment

• azi am fost pana in vaslui si mi-am luat cheie de bujii (k sa nu zic ca m-am dus de geaba) si niste (chestii de metal care se pun pe pedale ) am sa pun poze cu ele in rest cam mari preturile... voi ce mai ziceti ? cine imi zice si mie o ceara mai de calitate pentru golanul meu ?dar sa nu fie nici f scumpa

Comment

• gaseai in dedeman daca tot fusesi in vaslui la 14 ron;din asta am si eu si e buna ,adica isi face "treaba"

Comment

• neata , ce mai ziceti fratilor
                  sigpic

Comment

• Originally posted by costelHD View Post
                    neata , ce mai ziceti fratilor
                    incercam de-o intalnire poate poate iese ceva si pe la noi

Comment

• Originally posted by romeo-alex View Post
                      incercam de-o intalnire poate poate iese ceva si pe la noi
                      eu vin, da sigur ca vin. hai mov-ule fa lista

Comment

• pai....
                        1.romeo-alex-:adica vs-30-mov
                        2.claudiu_iosip:vs-03-kzp
                        3. ....
                        4. .....
                        astept inscrieri(sper cat mai multe,sau chiar toti care suntem din Barlad) si sa stabilim si o zi si o locatie care sa ne convina ptr intalniri, propuneri....

Comment

• si vin eu cu o propunere, chiar 2... daca e cald si frumos, ne intalnim in gradina publica in fata la poienita ca e loc si de parcare acolo (nu ca am fi prea multi), daca ninge , ploua, e furtuna ne intalnim la monden ca avem parcarea de la plus langa noi.
                          asteptam si alte propuneri.
                          daca sunt colegi din alte localitati si binevoiesc sa vina, lista e deschisa...

usor usor nu va ingramaditi
                          Last edited by claudiu_iosip; 13 February 2011, 23:33. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• parca am o presimtire ca ne gasim iar numai noi 2 claudiu si stiu eu poate si spulberatu'

Comment

• spulber a zis k vine sigur, dar.... speranta moare ultima

trezirea lume ca nu va mancam
                              Last edited by claudiu_iosip; 14 February 2011, 19:47. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• dezinteres? nepasare? o atitudine cam negativa asupra a ceea ce se intampla la noi aici,pacat!!!!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google