duca-se pe pustiu aia.............mai pastrez coroana aia din '89, poate ma ciufuleste unu pe la spate pt toate posturile astea acide,parsivi mai sunt unii!!!!!!
LOGAN CLUB BARLAD -discutii
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by romeo-alex View Postmai pastrez coroana aia din '89, poate ma ciufuleste unu pe la spate pt toate posturile astea acide,parsivi mai sunt unii!!!!!!
Noapte buna baieti si aveti grija pe cine urcati in logan in seara asta, ca daca nu e doamna voastra se pune ca si "calcat stramb". Chiar daca e doar in somn.
Neata! Inca "va plimbati" () cu loganul?
Comment
-
Originally posted by ThaZul View PostRomeo da strangaret mai esti... Tocmai din 89? Oricum, cred ca trebuie reconditionata un pic, doar nu o folosim asa, ruginita si fara crengi. Am eu ceva vopsea rosie(pt flori) si neagra(pentru fundite)! Nu e vintage cum este coroana ta dar merge!
Noapte buna baieti si aveti grija pe cine urcati in logan in seara asta, ca daca nu e doamna voastra se pune ca si "calcat stramb". Chiar daca e doar in somn.
Neata! Inca "va plimbati" () cu loganul?Nu sufar de nebunie, doar savurez fiecare moment al acesteia!!
Comment
-
Originally posted by romeo-alex View Postam trecut pe eco si eu,asa ca stau acasa
Comment
-
Originally posted by romeo-alex View Postcand o puneti de-o intalnire si fara mine?)
Riscam sa ne plictisim in doi (claudiu si cu mine), pe cand in trei e mai putin riscant. Poate aducem si ceva fete sa nu para prea gay!
Comment
Comment