Ca sa nu plagiem schimb de mame, noi vom face schimb de tati, de masini, de locuri de munca(apropo cine are un loc de munca mai bine platit? ), de soacre si de sotii sau prietene( ). Si daca facem schimb si de orase, eu vreau in Brasov!
LOGAN CLUB BARLAD -discutii
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Pentru o pricepere mai buna,ascultati melodia asta,atentie la versurile http://www.youtube.com/watch?v=bErRqum1dSA
Comment
-
-
Nu..fa un drum de minim 50 km cu masina mea si o sa afli.Recunosc,imi plac si manelele alea fara bani,masini si femei doar unele de dragoste.Hip-hop nu inseamna doar bass si injuraturiimportant e sa intelegi si sa interpretezi versurile.Crede-ma,sunt fan Parazitii,Cedry2k,guess who s multi altii de vreo 10 ani.Inainte am fost rocker.Mai ascult Praf In Ochi,Vank,Margineanu,Chilian....
Comment
-
Originally posted by romeo-alex View Postfacem o intalnire duminica??daca sunteti de acord incep lista:
1.romeo-alex- (cu achizitii noi la masina)
2.ThaZul (cu sofer ca sa beau o bere )
3...........Originally posted by KELBURTOS;sunt fan Parazitii,Cedry2k,guess who s multi altii de vreo 10 ani.Inainte am fost rocker.Mai ascult Praf In Ochi,Vank,Margineanu,Chilian....
Comment
-
daca e duminica...
si: 1. romeo-alex- (cu achizitii noi la masina)
2. ThaZul (cu sofer ca sa beau o bere )
3. claudiu_iosip ( fara masina ca s-a dus) dar cu romeo si cu achizitiile.
4............
si spulberatul ala nu s-a trecut? parastas iar
si asteptam si pe mario_09 ca asa a zis candva.Nu sufar de nebunie, doar savurez fiecare moment al acesteia!!
Comment
Comment