LOGAN CLUB BARLAD -discutii

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• de craciun )) :-? :-o

Comment

• poi si in ajun ar merge sa mai destindem atmosfera
      sigpic
      LOGAN CLUB BARLAD
      http://www.youtube.com/watch?v=evLW9JAIMCc

Comment

• dar nu ati luat concediu ? cel mai bine ar fi saptamana dintre craciun si revelion poate ninge si-mi pun si eu coarnele :-p )

Comment

• lasa ma zapada...poi daca vor baietii o facem si inainte si dupa craciun
          sigpic
          LOGAN CLUB BARLAD
          http://www.youtube.com/watch?v=evLW9JAIMCc

Comment

• :-? pai si ... vor baietii ? baieti ! vreti ?

Comment

• Dedicatie pentru Romeo http://www.facebook.com/l.php?u=http...o62355Evvvyb5Q

Comment

• multam frumosjur ca nu poti face ca el

Comment

• Nici daca tin post 6 luni nu reusesc performanta asta.

Comment

• tot anul au fost intalniri si voi sau mai bine zis Spulberica nu departe e si User2000 n-ati binevoit sa ma onorati cu a voastra prezenta si voi vreti asa''' tam- nesam''' intalniri???s-o credeti voi!!!! Voi nu ati fost exact atunci cand am avut nevoie de prezenta voastra,deci sarbautori fericite si la multi ani ,poate la anu daca imi va permite timpu o sa facem intalniri dar ma indoiesc de prezenta voastra si atunci ca si pana acum;
                    Va rog frumos putin respect pt cei care au fost de fiecare data la intalniri nu voi care ati invocat tot felul de scuze ca sa faceti pas la intalnire
                    .:...Fara replici la acest post ca sterg tot!!?

Comment

• salutare romeo te-am sunat azi da nu ai raspuns

Comment

• Originally posted by romeo-alex View Post
                        tot anul au fost intalniri si voi sau mai bine zis Spulberica nu departe e si User2000 n-ati binevoit sa ma onorati cu a voastra prezenta si voi vreti asa''' tam- nesam''' intalniri???s-o credeti voi!!!! Voi nu ati fost exact atunci cand am avut nevoie de prezenta voastra,deci sarbautori fericite si la multi ani ,poate la anu daca imi va permite timpu o sa facem intalniri dar ma indoiesc de prezenta voastra si atunci ca si pana acum;
                        Va rog frumos putin respect pt cei care au fost de fiecare data la intalniri nu voi care ati invocat tot felul de scuze ca sa faceti pas la intalnire
                        Cine-i mai comunist din noi doi?

Comment

• Originally posted by romeo-alex View Post
                          tot anul au fost intalniri si voi sau mai bine zis Spulberica nu departe e si User2000 n-ati binevoit sa ma onorati cu a voastra prezenta si voi vreti asa''' tam- nesam''' intalniri???s-o credeti voi!!!! Voi nu ati fost exact atunci cand am avut nevoie de prezenta voastra,deci sarbautori fericite si la multi ani ,poate la anu daca imi va permite timpu o sa facem intalniri dar ma indoiesc de prezenta voastra si atunci ca si pana acum;
                          eu v-am intrebat frumos daca faceti ... nu am adus eu subiectul in discutie.... eu nu prea eram tentat , am intrebat , ca sa nu ziceti ca iau eu deciziile de capul meu , fiind si cel mai nou.. nu mi-am permis..., daca ai inteles altceva ...

Comment

• avem timp la anu de intilniri
                            daca se vine ca si pana acum e bine asa

Comment

• da o pagina inapoi, si ai sa vezi ca nu eu am deschis subiectul ;)

Comment

• nu ma refeream la tine usere2000

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google