If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Salutare baieti! V-ati saturat de zapada? Daca nu v-ati saturat, veniti pe la mine! Mai am un pic si imi fac garaj de sezon, tip igloo!! Partea buna e ca am material de constructie ieftin si din abundenta. Fac si donatii! Dar veniti repede ca daca mai ninge, materialul ala bun de pe casa o sa ajunga IN casa si atunci nu il mai dau ca o sa faca parte din familie...
nu stii ce tampenie ai facut???????? Pe un topic care nu s-a mai postat de un an ,dezgropi mortii?????ce dreacu parca suferi cu partea de sus a corpului
O cauti cu lumanarea si n-o gasesti !!!!!!!!
Cum sa nu dau romeo, ca doar e gratis chiar daca fac sa para ca sunt sump(la vedere)! Apropo, am ochit un loc de parcare in barlad, vreti pontul pe PM?
Vio tine-l cald pt intalnire
Nu sterg nimic las sa vada si altii cat de babalache esti ,ti-am zis de nenumarete ori sa fii atent dar tu BATMAN!!!!!!!!!
Si eu care credeam ca imaginea asta e de pe alta planeta...
acum ma straduiesc sa-mi fac un garaj la fel ca cica protejeaza vopseaua de gainatul de porumbei si razele ultraviolete nocive!
P.S. Cand vin de la servici sunt incarcat cu energie "glumeata"...
Vio tine-l cald pt intalnire
Nu sterg nimic las sa vada si altii cat de babalache esti ,ti-am zis de nenumarete ori sa fii atent dar tu BATMAN!!!!!!!!!
fix la data m-am uitat
energie glumeata
Last edited by romeo-alex; 17 February 2012, 20:05.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment