If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
dar te mai intreb odata ,sigur ai distributia rupta?sau cureaua de accesorii
Am desfacut aparatoarea de plastic de la distributie si se vede cureaua cum sta atarnata.
Acuma ma gandesc la 1200 lei si SPER sa nu treaca de 1500 lei....
Eu am schimbat cureaua de distributie si rola plus curea accesorii la servisul de langa interex la 34000 km in noiembrie 2011. Mentionez ca masina este din iunie 2007 iar tot ce am schimbat au fost gates si ina. De curele si rola s-a ocupat mecanicul de acolo. Eu am auzit de multe piese care sunt contrafacute si puse in cutii originale. De asta am si preferat sa faca mecanicul comanda de curele
In noiembrie 2011 cand m-am interesez de kitul de distributie am gasit in magazinele de piese auto din Barlad preturi de la 170 lei pana la 300 lei pe " original"(in cutie).
Last edited by lucian h; 21 February 2012, 22:11.
Reason: Automerged Doublepost
la Calugareanu schimbarea:distributiei costa in jur de 400 lei; schimb ulei(Dacia Oil 5/40, 4 L),filtru si garnitura buson plus manopera costa 169, schimb bujii 90 lei, si mai erau cateva pachete service la preturi promotionale. eu am schimbat uleiul, am stat langa mecanic, restul de ulei mi l-a dat acasa.
Eu am preferance 2007.
La cureaua de accesorii mai este o rola sau intinzator.
La cati km trebuie schimbata?
Last edited by lucian h; 21 February 2012, 22:28.
Reason: Automerged Doublepost
@Mario: eu am schimbat-o la voi in oras la service mi s-au parut super baietii
deci cand schimbi distributia schimbi :
*-curelele (accesorii si distrubutie)
-pompa apa
*-role intinzatoare
*-pinionul de pe arborele cotit
-antigel
.... am uitat ceva ? ce-i cu * e obligatoriu din punctul meu de vedere
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment