LOGAN CLUB BARLAD -discutii

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• salut domnule fotograf
    Nu sufar de nebunie, doar savurez fiecare moment al acesteia!!

Comment

• Salut!
      Fratilor, e naspa tare cu piesele contrafacute! M-am decis sa caut pe net diferenta dintre piese de origine si alea turcali sau chineze si scurt am dat peste cateva chestii care ma fac sa ma . Dracu, cred ca si la placute am luat teapa. Cred ca solutia e sa nu mai cumpar nimic cu sigla renault sau dacia ca de cumparat din "reteaua autorizata de distribuitor dacia"....
      Stiti cat au zis aia de la calugareanu ca ma costa reparatia? "In jur de 7000 lei" Asa ca inca o data pentru ei: !

Material de studiu:
      http://0-100.hotnews.ro/2010/02/15/v...aci-diferenta/ Aici in special filmuletele sunt graitoare!

Sarbatorim 1 an de Logan Club Barlad!

Comment

• "Cred ca solutia e sa nu mai cumpar nimic cu sigla renault" asa fac eu cine se chinuie sa dea teapa cu TRW ... ?

Comment

• solutia e ca sa ceri si un certificat de garantie la ceea ce cumperi

Comment

• i-ati un motor din dezmembrari ca iesi mult mai ieftin si gata ce tot te chinui

Comment

• Originally posted by claudiu_iosip View Post
              i-ati un motor din dezmembrari ca iesi mult mai ieftin si gata ce tot te chinui
              Faza e ca toate costa bani si eu tocmai de astia nu am... Asa ca stau linistit. Mai linistit ca niciodata.
              Sarbatorim 1 an de Logan Club Barlad!

Comment

• e usor de zis ca sa iei altul..., dar gandeste-te si la dezavantaje:
                1) la itp trebuie sa dai mereu spaga ca sa-l treci , pentru ca nu se potrivesc codurile;
                2)nu stii ce motor iei din dezmembrari, nu-i stii cu exactitate km reali,

Comment

• prefer sa dau o data la 2 ani 50 lei in plus la itp decat sa dau 7000 lei acu

Comment

• cam asa-i , dar daca se trezeste un mecanic mai "corect" si nu o sa ia ? si te pica
                    @thazul: te duci si o faci la reprezentanta ?

Comment

• Vio motor de reno megane 1;4/98 hp cu planetare si toata electrica lui inclusiv uch si cardul costa 20mil ,am un prieten care il dezm un megane din 2004 si are vro 115mii km

Comment

• salut. si pana la urma de unde si ce piese auto sunt bune de cumparat?
                        sigpic
                        Asigurari Rca, Casco,Locuinta, Viata,etc...

Comment

• asta e o intrebare buna

Comment

• deci NU ASAM IASI, si pieselor de "origine" luate de la magazinele de la coltul strazii , 100% nu's de la mama lor, eu pun in general TRW tot ce gasesc TRW, oricum daca vrei sa-ti iei ceva, intreaba
                            @romeo : e pe benzina ?
                            @thazule: nu vrei sa pui tot diesel ?

Comment

• pretul reflecta calitatea
                              Da tu unde ai vazut la reno diesel de 1;4 ce itrebare stupida
                              Da de ''lamforder'' ai auzit ???
                              Last edited by romeo-alex; 4 March 2012, 15:00.

Comment

• da, dar nici sa te duci si sa iei cele mai scumpe piese sau stergatoare

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google