LOGAN CLUB BARLAD -discutii

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ai auzit mario ? o sa vorbeasca romeo cu cineva ca sa te mai tempereze putin, pentru ca esti cam agitat azi
    @romeo: eheee ai timp liber si nu ai ce face sa-mi arati cum a iesit

Comment

• e luni si esti incarcat cu energie
      sa vezi la sfirsitul saptamanii

Comment

• atunci nici nu ma mai obosesc sa aprind calculatorul .. postez de pe mobil ca mi-e lene sa stau la pc

Comment

• va doresc o zi placuta
          incep serviciu

Comment

• si noi la fel ne auzim mai pe seara

Comment

• o sa arate cum arata la toata lumea care a montat si functioneaza

Comment

• se deschide portbagajul complet ?... defapt stai ca nici nu le-ai montat ...

Comment

• ce intrebare stupida ai in tine ,normal la varsta ta nu te duce capul la ceva bun

Comment

• Am vazut ca la altii nu se deschid complet ... De asta am intrebat

Comment

• eu is altii?
                      exista o pozitie in care trebuiesc fixate telescoapele ca sa se deschida complet ,normal dupa niste masuratori o sa-ti dai seama

Comment

• ok am inteles nenea

Comment

• cand montezi telescopul nu trebuie sa fie mai lung decat bratul capotei portbagajului pe pozitia inchis si asta e valabil pt toate telescoapele care vin montate la portbagaj asta e raspunsul pt cine nu stie ca nu e secret ;de asta si stau portbagajele haite la unii
                          pe fata e alta treaba ,o ''descos ''io si pe aia

Comment

• la capota nu ma tenteaza .... dar la portbagaj ... garantat dupa ce-mi pun folia

Comment

• astea mici cu gaz nu prea am incredere in ele, totusi o sa incerc varianta cu unul singur de 310 n/m pe care le gasesc in magazin

Comment

• astea daca fortezi tu capota sa se ridice, is din alea care iese gazul din ele ?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google