If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
cosmin, chiar asa iti taxexzi colegii ? :P
stai relax ca daca era sa dau bani ma duceam la RENT-A-CAR! ;)
Asa cu bani gesesti oameni cu masini de dat la greu...
Sunt Ioan S. (n-are rost sa-mi scriu numele de familie ca suna ca in Japonia) si, nu stiu daca mai e cineva, sunt din Dorohoi. Va salut cu drag pe toti cei care posteaza aici; incerc sa intru in familia posesorilor de Logan. Toata stima,
Buna Ioan_S.
Ma numesc Ionel si sunt membru Logan Club Botosani. Fac zilnic naveta la Dorohoi pentru ca acolo lucrez, mai exact la S.C. MEDICAL CENTER - Laborator de Analize Medicale - care este situat via-a-vis de Seminarul Teologic sau mai bine zis mai jos de Politie.
Daca vrei ne putem întâlni la Dorohoi si putem discuta. Pe curând !
cosmin, chiar asa iti taxexzi colegii ? :P
stai relax ca daca era sa dau bani ma duceam la RENT-A-CAR! ;)
Asa cu bani gesesti oameni cu masini de dat la greu...
din nou clasicul BOTEZ "Cosmin" scuze Ciprian!
Last edited by C&S; 27 August 2009, 19:30.
Reason: Automerged Doublepost
Scuze, nu pot fi prezent. Vineri dupaamiaza plec la Campulung si vin Duminica seara.Vara asta nu s-au potrivit deloc intilnirile. Dar lasa ca vine o data si iarna aia...
Salutari membrilor noi pe care nu am apucat sa-i cunosc. Toate bune!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment