esti bine venit oricand. pe http://loganclubbotosani.webs.com/apps/forums gasesti ziua si ora urmatoarei intalniri
Discutii Generale LoganClub Botosani
Collapse
X
-
sal.
am si eu nevoie de un set de sigle cu clubul vostru daca aveti cumva, vreau sa fac un tablou pentru internationala de anul viitor.
mersiIntalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).
Comment
-
Va reamintesc ca duminica 05.07.2009 va avea loc a XVII-a intalnire Logan Club Botosani incepand cu orele 15.00 la Pensiunea Casa Lux...
Poate incercam sa fim in numar cat mai mare k dupa aia mai pleaca lumea in concediu si oricum o sa fim mai putini.....Daca ceva functioneaza, nu-i bine sa-l repari
Comment
-
Originally posted by xwwbotosani View PostSalut tuturor ! Vreau sa bag mașina pe GPL. Fac cam 2000 de km pe luna și la prețul benzinei care e în creștere libera și a salariului care e în cădere libera cred ca se merita. Voi ce ziceți?
Comment
-
Ionel, e vreo diferenta? adica tu de unde puneai inainte de a merge la Ucraina? aia e de Luk-Oil stiu... dar noi de obicei punem de la Petrom- OMV- PetromV! Si daca tot am adus vorba de benzina ... Cine pune de la ROMPETROL si ce fel ? A incercat cineva ALTO ? si cum merge ?
Comment
-
Multa vreme am pus benzina de la Petrom apoi de la Luk-Oil. Acum am alimentat 60 de litri in Ucraina si am pus un flacon de aditiv. Mi-a iesit consumul 5.8% in conditiile in care merg 85% in exterior si 15% in oras. Sunt multumit. Pretul benzinei in Ucraina e de 2,8 ron.
Lucialina alimenteaza numai de la Rompetrol.
Comment
-
de cand am masina, adica de 1 an si 3 luni, am pus benzina numai de la RomPetrol! eu sunt super multumit de benzina, care mi se pare mai buna decat cea de la Petrom! Benzina pe care o folosesc e cea de Efix95!
Comment
-
este si mai mare ? 100 sau ceva in genu cum e carrera 100 sau top premium 99+?
Comment
-
-
Sorin, adica de la PETROM!
Atunci o sa incercam ALTO si efix 100 ca daca tot mergem la mare... plecam intr-o ora ;) !
Toate bune,
Sandutzzu
Comment
Comment