Poze de la a XVIII-a întâlnire.
Discutii Generale LoganClub Botosani
Collapse
X
-
daniel, ce e aia cu ventuza in stanga sticker-ului? ti-ai tras GPS ? :>
Comment
-
Pentru tifosibt76 o intrebare: tu esti in poza, al doilea, de la stanga la dreapta? http://www.botosaninews.ro/articol.php?a=27532
Comment
-
Daniel, felicitari pentru avansare ;)) :P! Dap... Costel mai lipsea...:P! (Seria B.D.) :P
Comment
-
Multumesc baieti, de baut dau doar de la chestor in sus...prin urmare "Rupeti randurile si la loc comanda!" :
Originally posted by claudiu_buhan View Post@tifosibt, daca faceam poza cu tine, acu apaream si eu in ziar. De acu poate la anul
Comment
-
Salut la toata lumea,
Azi am fost la Suceava si am dus masina la Darex, dar din pacate nu ne-au dat masina.... asta e... .
Am tras o sperietura ...EUROINS-ul nu are contract cu DACIA, sau cred ca doar cu DAREX, dar s-a rezolvat, a sunat tata la EUROINS Botosani si directorul de la DAREX avorbit cu cel de la EUROINS ... pana la urma, EUROINS plateste .
Cam atat .... nu avem masina si daca tot am adus vorba... nu are nimeni o masina care nu o foloseste? sau nu cunoaste pe cineva care are una... si e dispusa sa o imprumute... daca nu perioada pana pe 15 august... de pe 14 august pana pe 16-17 august.
Daca stiti ... raspundeti va rog... sau dati un beep si va sun eu ... 0746071446 (al meu) sau 0740207198 al tatei...
Multumesc anticipat,
alexapo_BT alias Sandutzzu :P
P.S: Lucian, ornamentele cromate raman alea.Last edited by C&S; 3 August 2009, 18:46.
Comment
Comment