If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Urmatoarea intalnire e maine, duminica 15.11.2009, orele 15.00 in parcarea Pensiunii Casa Lux de pe Calea Nationala....Te asteptam....pe tine si pe masinuta ta...
PS. poti afla detalii si de pe www.loganclubbotosani.webs.com
Pentru cei care nu ati fost astazi la raliul Green Rally...de la noul circuit din Stauceni (cel mai mare de acest gen din tara - 2.600 m.) va prezint cateva instantanee. Poate ne organizam si noi odata si facem o intrecere pe acest traseu de macadam
Nici n-a fost.....daca bagam eu loganu meu acolo cred ca scoteam 15 min pana terminam, pentru ca nu fortam ca ceilalti participanti....si in plus de asta cred ca ma lasa ambreiaju, s-a intamplat la un profesionist....
Peste 30.000 de anunturi active cu masini de vanzare second hand si noi si peste 1 milion de potentiali cumparatori. Expertiza in cumparari si vanzari auto.
salut la toata lumea!in legatura cu gazul la logan:daca faci multi km,se meritagazul are o ardere completa si nu lasa calamina in motor,problema i cand il subturezi...nu se uzeaza cu nimic in plus motorul,si nici nu scade puterea.consumul nu este litru pe litru.parerea mea...problema-i ca mai pierzi din portbagaj.da cum in zilele noastre nu se mai face pana,po sa lasi linistit roata de rezerva in balcon.io am plecat la drum de 3 mii km fara roata de rezerva :-)
Intalnirile sunt o data la 2 saptamani, 2 intalniri pe luna. Poate vii macar la o intalnire pe luna, sau macar la o anumita perioada... Lucialina e la 40 de km de oras, dar fiecare isi cunoaste posibilitatile.
Oricum noi te asteptam, calendarul intalnirilor il gasesti la www.loganclubbotosani.webs.com
De astazi 08.12.2009 ora 11:05 sunt prospat tatic de baiat de 4050 g.! P.S. Acum e inca la maternitate si sta la mama-sa in brate intreband cand ma vede si pe mine mai repede!
Last edited by tifosibt76; 8 December 2009, 14:36.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment