acolo unde se face directia la masina, pe dreapta pe drumul de SV6?
Discutii Generale LoganClub Botosani
Collapse
X
-
-
Vrea cineva asa ceva? Stikere renault sport....Attached FilesDaca ceva functioneaza, nu-i bine sa-l repari
Comment
-
salut,
am deschis un atelier de reparatii auto,cum se coboara spre vama,mai jos de xandor,prima poarta pe dreapta,in incinta fostei fabrici de lapte,aduc si piese auto pe baza de comanda,schimbul de ulei si filtre este gratuit la cele cumparate de la mine.
e-mail:btbestparts@yahoo.co.uk
tel:0756.352.167
cu stima,
ovidiu
Comment
-
Ovidiu (bestparts) fa-ne si noua o lista cu preturile de pe la tine sa ne facem macar o idee asupra preturilor si daca preturile sunt bune...sunt sigur ca vom merge sa iti facem cateva vizite...
PS. Pe mine m-ar interesa un schimb de ulei la 1.4 cu schimbare de ulei (ELF), filtru ulei si filtru aer...
Asteptam raspunsuri !Daca ceva functioneaza, nu-i bine sa-l repari
Comment
-
Originally posted by ROY View PostCat costa uleiul si filtru la tine?Dar cel de aer?Ma refer la logan 1.6 2005.....
Originally posted by sebyup View PostOvidiu (bestparts) fa-ne si noua o lista cu preturile de pe la tine sa ne facem macar o idee asupra preturilor si daca preturile sunt bune...sunt sigur ca vom merge sa iti facem cateva vizite...
PS. Pe mine m-ar interesa un schimb de ulei la 1.4 cu schimbare de ulei (ELF), filtru ulei si filtru aer...
Asteptam raspunsuri !
filtre mann aer 37lei,ulei-16 lei,benzina-43 lei,nu am ulei elf momentan,castrol,repsol,mobil,aral.
daca o sa va uitati in topicul meu de vanzari piese,am pus mai multe preturi acolo,am preturi bune la amortizoare kayaba,la ate,bosch,contitech,nu practic preturi mari la service,am elevator,prese,truse de scule,toate noi.
Momentan nu imi permit stoc de piese,cine doreste poate sa le comande si il programez ca sa nu piarda timpul,sau poate veni cu piesele lui.
cu stima,
ovidiu
Comment
-
Salutari tuturor din logan club! Ofer servicii de detailing auto profesionist: polish auto, cosmetica auto interioara, reconditionare faruri si triple oxidate zgariate, decolantare, curatare sistem AC. , polish jante, tratament suprafetelor din sticla(hidrofob), eliminare zgarieturi de pe parbrize. Detailingul poate fi definit ca reconditionarea/revitalizarea si protejarea sistematica a diferitelor suprafete ale unui automobil.
Intrebarea pe care probabil ca ti-o pui acum este: masina mea are nevoie de detailing? Raspunsul este evident DA! nr meu este 0747762865
Comment
-
o sa fac o poza la zgarieturile de la paravanturi si sa imi spune-ti daca sunt indepartabile...
P.S fac domnii administratori porintre posturi, nu va speriati!Last edited by C&S; 28 April 2010, 15:52.
Comment
-
zi-ne si noua unde ai sediul sa stim unde sa te gasim! as fi interesat de un polish si de o curatare a tapiteriei!
Comment
-
de acelasi lucru sunt interesat si eu ... nu ar strica si un pret.. ;)
Comment
Comment