If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Iti multumim pentru urari "$$ilvviu", te asteptam si pe tine maine la o felie de tort si un pahar de sampanie, precum si pe toti loganistii din Roman...
Mai sunt doritori de sampanie sau de DVD cu fotografii pentru maine?
Cea mai tare intalnire de pana acum! La multi ani Logan Club Botosani!
..... Seby daca pui din pozele tale, urca ceva si din ale mele daca ai ce alege ca sa nu le postez si eu inca o data!
multumim tuturor de urari! o intalnire aniversara extrem de placuta in care aproape toti membrii, alaturi de sotii sau prietene, s-au simtit excelent!
LA MULTI ANI! si cat mai multi ani de aici incolo de prietenii!
La Multi Ani inca o data pentru Logan Club Botosani...
La intalnirea cu nr. 23 care a fost de altfel o intalnire aniversara totul a fost la superlativ absolut, deci alte cuvinte nu isi mai au rostul....poate doar....SUPER sau EXTRAORDINAR DE FRUMOS...
Imi pare rau ca nu am putut fi cu voi pana la final...dar cel mic a facut febra destul de mare si a trebuit sa il duc la spital la consult de specialitate...urmeaza tratament cu antibiotic si speram sa isi revina repejor...
Fotografiile demonstreaza ca toata lumea s-a simtit bine, a fost o intalnire intre PRIETENI care au multe lucruri in comun....dar cel care ne leaga cel mai mult e LOGAN-ul.
Cu acceptul lui Ionel si a lui Daniel o sa pun si cateva din fotografiile facute de ei. Fotografii sunt multe, dar nu toate pot fi facute publice...de aceea cei care doresc toate fotografiile ma pot contacta la ID mess: sebyup@yahoo.com
Bravo, Domnilor. Faceti o tba extraordinara!. Imi pare rau ca nu am putut sa vin la intalnirile voastre, dar va urez sa fiti tot asa pasionati in ceea ce faceti si, ....pe curand!
Politics wasn't about the right or left side, was about have or have not.
sigpic
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment