Propun ca la următoarea întâlnire organizatorii de întâlniri sa predea ștafeta lui Sebi.
Reorganizare LoganClub Botosani
Collapse
X
-
Originally posted by cirstian76 View Postmultumesc pt increderea acordata,parerea mea e ,,spiritul conteaza"si nu o confirmare sau infirmare pt un anumit lucru.
Originally posted by xwwbotosani View PostPropun ca la următoarea întâlnire organizatorii de întâlniri sa predea ștafeta lui Sebi.)
Comment
-
... si fotografu' ?
... Cristian... nu pleci nicaieri... a fost o neintelegere...
@tifosibt76, multumesc pt. increderea acordata pt. postul de fotograf...
Comment
-
Pai atunci la urmatoarea intalnire la Casa Lux le cerem cufarul in care se strang banii la nunti si votam in urna ultrasecret, si vedem cine va fi "incoronat/incornorat"
PS. Aveti nevoie si de stampila pentru buletinele de vot sau pot sa le aduc eu deja facute ?Daca ceva functioneaza, nu-i bine sa-l repari
Comment
-
Evident ca nu conteaza, exemplu - eu am 16 ani si merg cu tata la intalniri!
Comment
-
normal, ca nu de manuță, e mai matur decat multi altii de varsta noastra, (eu fiind tactu-su), ionel, si ma simt super cand vad ca se implica si nu se retrage de la responsabilitati, pe viitor prinde bine....(daca nu il laud eu cine altcineva)
Comment
-
maine, vezi aici: http://www.loganclub.ro/forum/intaln...ni-t34765.htmlDaca ceva functioneaza, nu-i bine sa-l repari
Comment
Comment