If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Sarbatori fericite.
Pentru cei care doresc RCA , aici sunt tarifele de la Generali. Vin in Botosani pentru a incheia RCA-ul. Si nu uitati 5% reducere din start pentru membrii Logan Club.
Bine ne-am regasit in 2009! Un an mai bun, mai frumos si cu cat mai multe surprize placute!
O surpriza placuta pentru mine a fost sa vad si pe alte meleaguri masinuta noastra autohtona.
In prima poza e um Logan parcat. E cam intunecata poza pentru ca a fost facuta noaptea.
In urmatoarele 3 poze, e Loganul pe autostrazile Frantei si Belgiei. Scuze pentru calitatea mai slaba a pozelor, dar au fost facute din mersul masinii.
In ultima poza e reprezentanta Dacia in Paris.
Da, Claudiu. E o lume total diferita afara desi nu sunt mai avansati tehnologic decat noi. Diferenta o face faptul ca sunt mai avansati din punct de vedere al gandirii sanatoase si al constiintei.
Urmatoarea intalnire Logan Club Botosani va avea loc duminica, 18 ian 2009, incepand cu ora 15 in parcarea din fata Prefecturii! Va asteptam pe toti!
Iulian da si tu o adresa de mess!!!
O chestie interesanta pe care am vazut-o pe unde am fost este prezentata in pozele de mai jos. E foarte utila pentru sensibilizarea constiintei soferilor. La noi ar trebui mai intai trezita constiinta multora...
Pozele nu ai iesit chiar cum as fi vrut eu pentru ca sunt facute pe inserat. Dar mesajul e lesne de inteles. Manechinul intins pe jos si acoperit provoca ceva fiori reci pe sira spinarii...
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment