LoganClub Botosani

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• salut Zmeus! loc este ptr toti! intalnirile se tin o data la doua saptamani iar locatia noua e parcarea din fata magazinului Elvila! urmatoarea intalnire va fi pe 15 februarie la ora 15!!! te asteptam!!! bine ai venit!
    sigpicUn logan cometa BT 20 LEA

Comment

• Salutare si bun venit Zmeus. Ne pare bine k vrei sa ni te alaturi...Acuma e mai rece afara si incercam sa ne protejam consoartele...dar sa stii k si sotiile detinatorilor de loganisti sunt binevenite oricand...Pentru urmatoarea intalnire inca nu e nimik stabilit, dar ramai pe forum si te vei informa...sau poti intra si pe www.loganclubbotosani.webs.com
      Daca ceva functioneaza, nu-i bine sa-l repari

Comment

• Salutare Zmeus! Se pare ca ai adus vremea buna pentru ca a iesit soarele.
        Bine ai venit!
        Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

• Salut Zmeus, bun venit! Ma bucur ca suntem tot mai multi. Apropo de sotii, mai discutam...
          Am incercat si eu o sigla. Nu stiu daca o sa va placa. Oricum , mai incerc. O sa va arat cand ne intalnim. Toate bune.
          Logan 1.5 dci Ambition

Comment

• salut! multumesc ptr salutari si raspunsuri. stau cu ochii pe forum

Comment

• Urmatoarea intalnire va avea loc duminica, 15 februarie, ora 15, in parcarea magazinului Elvila.
              Avem de discutat multe lucruri importante si interesante, capul de lista fiind promovarea clubului.

Comment

• Vin si eu fara doar si poate...Asteptam si noii membri sa vina sa ne cunoastem...
                Daca ceva functioneaza, nu-i bine sa-l repari

Comment

• daca nu se intampla vreun neprevazut, vin si eu!

Comment

• Bun venit Zmeus. Duminica ne vedem la 15. Poate se mai opreste si ploaia.

Comment

• Chiptuning

Salut LC Botosani;........; aprecieri pentru cele cateva masini personalizate..
                      Daca exista doritori de crestere de putere/cuplu (optimizare soft ECU), va ofer servicii de remapare OBD sau box-tuning.Detalii prin P.M.

Comment

• Contati si pe mine !

Comment

• reamintim ca maine la ora 15 ne intalnim in parcarea de la magazinul Elvila!
                          se mai anunta cineva?

Comment

• Toata lumea se anunta!

Comment

• Si eu,si eu...
                              Logan 1.5 dci Ambition

Comment

• nimeni nu a bagat poze. a fost prea frig si s-au dus acumulatorii?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google