Niste poze de la a zecea întâlnire. Bun venit celor doi colegi.
LoganClub Botosani
Collapse
X
-
Tin sa va anunt ca in data de 15 16 17 Mai va fi intalnire Regionala la Felix, intalnirea propriu zisa va fi duminica la ora 10 in parcarea de la 1 mai(cine o mai fost stie) Va rog sa confirmati prezenta. Daca doriti cazare, inscrierile pe lista de cazare se fac pana in data de 29 cel tarziu a lunii curente urmand ca pana in data de 7 aprilie sa fie dat avansul pentru camera.. mai multe detalii precum si preturi gasiti la http://www.loganclub.ro/forum/intaln...i-t9059p7.html Precum si lista participantilor.
Sunteti cu totii invitati din toate partile avand in vedere ca atunci deja va fi vara, caldura, meritam toti cate o baie sa ne racorim Va astept.LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Iata ca am facut si a zecea intalnire de la care pun si eu cateva instantanee.
Noua locatie este super, avand in vedere ca suntem mult mai vizibili.
Bun venit celor doi membri noi!Computer, did we bring batteries?... Computer?...
Comment
-
In primul rand urez bun venit noilor membri, la urmatoarea intalnire vor avea ecusoane si sigla personalizata a Logan Clubului Botosani.
Noua locatie e foarte buna... parcarea e incapatoare iar alinierea masinilor permite vizualizarea mult mai buna de catre ceilalti participanti la trafic.
Cateva fotografii si de la mine....Daca ceva functioneaza, nu-i bine sa-l repari
Comment
-
-
Originally posted by claudiu_buhan View Postbine ai venit. vad ca ai reusit sa iti faci cont.
Cu aportul tau desigur, deoarece esti si referentul meu pe acest forum.
Comment
-
Bun venit printre noi tifosibt76. Te asteptam la intalnirile noastre viitoare. Sper sa fii alaturi de noi.
Ne poti vizita si la www.loganclubbotosani.webs.com unde te asteptam sa iti faci cont si sa discutam pe forum...Daca ceva functioneaza, nu-i bine sa-l repari
Comment
-
Bucură-te de videoclipurile preferate și de muzica preferată, încarcă conținut original și arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei și lumii întregi pe YouTube.
Bucură-te de videoclipurile preferate și de muzica preferată, încarcă conținut original și arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei și lumii întregi pe YouTube.
Cei de la Botosani nu prea va uitati la filmulete,nu va plac asta , DVD-ul o sa fie gata ca mai curand posibil...............din motive tehnice mai dureaza.......Multumesc de intelegere.
Comment
-
SALUTARI DIN PARTEA L.C.PLOIESTI MODERATORILOR,ORGANIZATORULUI(LUCIALINA) SI MEMBRILOR ........ Ati facut si voi legitimatiile ? eu le-am dat toti membrilor ... ...am mai crescut la numar ...cum va doresc si voua si celorlalti !!! acum sambata pe 28.03 facem o iesirea la iarba verde ...gratare , fotbal , tenis de camp ....Care din voi este prin Prahova ...anuntati si sunteti BINE VENITI ORICAND !
cu stima si respect GMCLast edited by PH-16-GMC; 25 March 2009, 23:36.
Comment
Comment