LoganClub Botosani

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ) buna buna asta....
    eu am glumit... dar daca se termina mall-ul ... merem si bem un suc acolo.... parcare subterana alea, alea !
    My Ride - Prestige 1.6 16v

Comment

• chiar buna asta si eu am glumit...o dam pe whisky atunci!

http://img82.imageshack.us/img82/67/4744hy3.gif

Comment

• Eu cred ca citronada ca la Casa Plus mai rar. Oricum merita sa incercam si in alta parte.

Comment

• Fratilor l-am zapacit de tot pe Ionel cu locatiile astea, ca nici el nu mai stie bietul daca e Casa Lux sau Casa Plus!
          P.S. : Intradevar citronada de la Casa Lux e super buna. ;)

Comment

• intalnirile raman momentan la Casa Lux! de ce sa ne mutam???
            sigpicUn logan cometa BT 20 LEA

Comment

• pai nu a zis nimeni sa ne mutam. Eu am dar de inteles ca nu am avut loc sa parcam masinile una langa alta.

Comment

• De acord cu Claudiu. In plus si servirea mi s-a parut proasta. Parerea mea. Basca faptul ca le mai facem si reclama...
                Logan 1.5 dci Ambition

Comment

• scuze ca s-a facut atata caz dincauza mea ...eu am zis ... si trebuia sa editez si sa scriu ca nu bat vreun apropo la Casa Lux.... eu am glumit cu Plusu' .... cik Ionel : "Casa Plus" Doamne cat at ras...
                  Scuze din nou Lucian, sper ca nu te-ai suparat pe mine.... uite ca deja am iscat discutii... mie chiar imi place la Casa Lux! Si plus ca in Plus ce merem sa cumparam sticla de suc la 2L la 0,99 RON Socata ?
                  Last edited by C&S; 8 July 2009, 14:55. Reason: Automerged Doublepost
                  My Ride - Prestige 1.6 16v

Comment

• Originally posted by alexapo_BT View Post
                    scuze ca s-a facut atata caz dincauza mea ...eu am zis ... si trebuia sa editez si sa scriu ca nu bat vreun apropo la Casa Lux.... eu am glumit cu Plusu' .... cik Ionel : "Casa Plus" Doamne cat at ras...
                    Scuze din nou Lucian, sper ca nu te-ai suparat pe mine.... uite ca deja am iscat discutii... mie chiar imi place la Casa Lux! Si plus ca in Plus ce merem sa cumparam sticla de suc la 2L la 0,99 RON Socata ?
                    Stai linistit ca nu s-a intamplat nimic din cauza ta si nici a altcuiva, dreptul la libera opinie e garantata de constitutie iar basca si buna dispozitie face bine sanatatii noastre a tuturor, atata tot. Nu s-a pus in nici un caz problema sa ne mutam de la Casa Lux (unde citronada e "bestiala" ) chiar daca s-a intamplat ca masinile sa nu poata fi parcate una langa alta....asta e, o sa le facem poze separat! Iar in privinta personalului toate bune pana acum, chiar ne-au servit frumos de ce sa nu recunoastem.
                    P.S.: Ionele esti tare! Ai dreptate in ceea ce zici.....Casa Lux are un "plus"!

Comment

• As mai putea adauga inca un plus la Casa Lux...ni s-a dat odata din partea casei pepene gaben...care era tare gustos....cei care au prins stiu despre ce vorbesc !!!
                      Daca ceva functioneaza, nu-i bine sa-l repari

Comment

• Eu am incercat sa impac si varza si capra cu Casa Plus. Oricum pana acum am ''tacut'' sa vad ce o sa iasa. A iesit bine.
                        Sigur ca cea mai buna citronada e la Casa Lux si servirea a fost OK. Mai fac si chelnerii greseli ca doar oameni sunt si ei. Oricum au inceput sa ne cunoasca la figura si cred ca si la naravuri.
                        Last edited by xwwbotosani; 9 July 2009, 14:01. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Originally posted by Ernest View Post
                          De acord cu Claudiu. In plus si servirea mi s-a parut proasta. Parerea mea. Basca faptul ca le mai facem si reclama...
                          cand ti s-a parut tie servirea proasta!? fara nici un apropo....
                          sigpicUn logan cometa BT 20 LEA

Comment

• Mai gandeste-te, nu fac afirmatii gratuite. Era acolo o muratura care a comentat cand Alex i-a cerut ceva si ea era in pauza de auz...
                            Logan 1.5 dci Ambition

Comment

• nu cred ca a fost ceva intentionat. poate din graba sa aduca comanzile, poate din cauza zgomotului nu a auzit ce-a spus Alex. s-a rezolvat. a trecut. gata.
                              pana cand edilii isi vor da seama ca in orasul asta e nevoie de parcari in adevaratul sens al cuvantului, ne intalnim pe unde putem.
                              asa ca, eu zic sa ramanem deocamdata la casa lux.
                              parerea mea...
                              Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

• A inceput sa-mi placa, e trafic "excelent" pe ambele forum-uri si asta chiar imi place!....Logan Club Botosani e chiar la inaltime...virtual !!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google