Originally posted by cirstian76
View Post
LoganClub Botosani
Collapse
X
-
-
eu unul miii de scuze,m-am luat cu treaba si am uitat de ora 15 ,dar am ajuns la ora 17 acolo si nimic,am stat doua clipe, dupa care mi-am dat seama de greseala,asta e,se mai intampla cand ai multe pe cap,o seara buna si o propunere daca se poate,acum ca tot nu sa tinut intalnirea,sa ne intalnim duminica viitoare la ora 15,ce ziceti?pareri va rog.O seara buna
Comment
-
am si eu o propunere...sa se tina urmatoarea intalnire peste 2 saptamani pentru ca tot implinim 2 ani si sa avem motiv important de intalnire si sarbatoare! ce ziceti? eventual organizam ceva ca si anul trecut...tort, restaurant impreuna cu doamnele...
Comment
-
Originally posted by sebyup View PostDe acord si eu cu propunerea. Incepem sa ne anuntam? Cine se anunta trebuie sa tina cont ca se va contribui cu o suma de bani pentru organizare.Last edited by cirstian76; 4 October 2010, 13:04.
Comment
-
haideti sa facem lista ptr tort trecandu-ne fiecare cu numarul de portii ca sa stim cat de mare sa il facem:
1. LuciAlina- 3 portii
Comment
-
cristian-BT 44 KOL-3 portii,
Originally posted by lucialina View Posthaideti sa facem lista ptr tort trecandu-ne fiecare cu numarul de portii ca sa stim cat de mare sa il facem:
1. LuciAlina- 3 portii
Comment
-
nu face nimic...eu te-am vazut !!!
cine se mai anunta pentru cealalta duminica?
Comment
-
pai nu s-a intamplat nimic! ne vedem duminica 31 octombrie...cine se anunta?
1. LuciAlina
Comment
Comment