LoganClub Botosani

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Corect, total de acord, poate mai vin oamenii, daca ne adunam la o sticla de cola si o punga de seminte in parcare la Kaufland/ Tribunal...
    My Ride - Prestige 1.6 16v

Comment

• Baietii a fost cineva din club sambata la poligon si a facut poze , nu puneti nimic pe forum
      sigpichttp://picasaweb.google.com/cristist...44443427132114

Comment

• eu am facut!, inca nu le descarcasem, ca dupa am plecat la tara

Comment

• @organizatori, voi ce ziceti? E buna propunerea lui loosh ? Alte cluburi au aplicat-o si vad ca da roade... merem prin oras ... sa ne mai vada lumea (tribunal, kaufland)... poate mai vin loganari!

Comment

• Sincer...nu stiu cati ar veni...daca duminica suntem liberi si ne adunam putini, atunci in timpul saptamanii...poate vom fi 2...maxim 3, dar merita sa incercam.

PS. Duminica 19 iunie nu pot ajunge la intalnire pentru ca merg la Iasi, deci o sa beti citronada si o sa va ganditi si la mine...
            Daca ceva functioneaza, nu-i bine sa-l repari

Comment

• Deci SebyUp te asteptam la palat in iasi sa ne intalnim acolo,si puneti si voi fratilor niste poze sa va cunoastem.
              sigpichttp://picasaweb.google.com/cristist...44443427132114

Comment

• Din motive obiective nici eu nu ajung duminica. Susțin idea întâlnirilor din timpul săptămânii. Macar sa încercam.

Comment

• Eu nu sunt liber, decat dupa 22.00, dupa ce adorm aia mici.
                  Toata lumea are program Dumineca (a se vedea scuzele de mai sus.). Si ora mi se pare nepotrivita (la 15 sfaraie gratarul, .., apoi ajung acasa si vreau sa topesc si eu o bere, 2, 3, ... ca mor de pofta, iar aia fara alcool nu are nici un farmec.), asta daca nu lucrez...

Pai, hai sa plusam.

Propunere:

Intalnire fulger LGBt, miercuri, 22.06.2011, ora 22.00.
                  Locatie propusa: Parcare spate Tribunal, langa Terasa Parc. (puteti veni cu alte propuneri).
                  Inscrierei:
                  1. BT.03.WUB - loosh
                  Last edited by loosh; 18 June 2011, 09:00. Reason: Pentru ca ... merge!
                  Politics wasn't about the right or left side, was about have or have not.
                  sigpic

Comment

• de acord razesii mei...dar din pacate miercuri mai mult ca sigur ca nu mai sunt in tara(plec in voiaj),asa ca as fi vrut sa vin maine la iintalnire cu baietii daca se poate....daca mai sunt doritori pentru maine poate ne vedem...daca nu.............

se mai anunta cineva eventual ptr maine?
                    Last edited by marinarul; 18 June 2011, 22:56. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Incercam maine sa ne mobilizam pentru ora 17

Comment

• si eu sunt din botosani am terminat laurianul apoi am plecat la iasi la facultate si m-am insurat in piatra neamt(unde locuiesc acum). weekendul asta sunt in BT.
                        My ride

Comment

• @ Sebi_NT, te asteptam...
                          @ Sebyup, de ce nu ? Eu sunt singurel... daca vii sa ma iei (daca cumva nu vine taticu...), ne intalnim... cinstim (non-alcool, desigur... doar suntem la volan... ma rog, unii dintre noi - deabia astept...)

Comment

• Haideti sa ne mobilizam un pic astazi...pana acum s-au anuntat:
                            1. Sebi_NT
                            2. Sandutzu
                            3. Relu - Marinarul
                            4. Sebyup
                            Intalnirea va avea loc la ora 17 in parcarea Magazinului General din centru, apoi cafeaua se va servi la Gradina de Vara din imediata apropiere. Sper sa reusesc sa mai determin pe cativa baieti sa vina.
                            PS. Sandutzu...incearca poate vine si tata, daca nu...trec si te iau eu...

Comment

• poate reusesc sa-l iau si pe cumnata-meu cu mine (si el loganist) dar nu promit 100% ca reusim sa ajungem. (cica avem program de iarba verde ne-au anuntat sotiile). daca ne intoarcem pana la 5 in oras promit ca vom fi si noi acolo.
                              My ride

Comment

• bravo razesii mei....sa le aratam la turci ca suntem mai multi ca ei...(glumesc baieti)eu vin oricum chiar si pentru o gura de aer de oras ...se stie

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google