mi-ar fi facut placere sa ma intalnesc iar cu voi dar din pacate nu am cum sa vin la aceasta intalnire. poate viitoarele le puneti si voi prin week-end-uri ca sunt sanse mai mari sa fiu si eu prin BT. poate ma inscriu si eu in Club BT
LoganClub Botosani
Collapse
X
-
ok
Intalnire fulger LGBt, miercuri, 22.06.2011, ora 22.00.
Locatie propusa: Parcare spate Tribunal, langa Terasa Parc.
Inscrieri:
1. BT.03.WUB - loosh
2. BT.03.XWW - IONEL
Astept pareri din partea moderatorului (-ilor) subforumului LGCBt.Last edited by loosh; 22 June 2011, 00:01. Reason: incerc si eu sa ma intalnesc cu voi ... no ofence!Politics wasn't about the right or left side, was about have or have not.
sigpic
Comment
-
Nu sunt moderator, dar in ultimul timp am incercat sa ii mobilizez un pic pe membrii nostri, de aceea sustin aceste intalniri fulger in ideea ca poate asa o sa reapara acel "spirit" de la inceputul Logan Clubului botosanean.
1. BT.03.WUB - loosh
2. BT.03.XWW - IONEL
3. BT.03.ZNH - sebyup
4.........................
PS. Parcarea din spatele Nova Apa Serv in parc spre fosta cofetarie, sau in spate la Tribunal, depinde cum vreti sa luati ca puncte de reper, orele 22.00Last edited by sebyup; 22 June 2011, 09:17.Daca ceva functioneaza, nu-i bine sa-l repari
Comment
-
1. BT.03.WUB - loosh
2. BT.03.XWW - IONEL
3. BT.03.ZNH - sebyup
4. BT.98.APO - C&S
dar singur sandu e la o activitate voluntara in AGAFTON
Steel, merci pentru fotografii, bine lucrate, eu nu am reusit,inca sa le aranjez, am avut de lucru la liceu, competente, alea, alea..., dar sper sa le lucrez rapid
si sa pe trimit.
Comment
-
-
Foarte buna ideea cu intalnirile pe seara, am fost destui la o berica rece:
1. BT.03.WUB - loosh
2. BT.03.XWW - IONEL
3. BT.03.ZNH - sebyup
4. Claudiu
5. BT.41.KTD - Marius
6. Daniel
7. BT.03.MHD - Danutz
8. BT.06.LDS - Sorin
Mai discutam pe parcurs de intalnirile astea "fulger" pentru a vedea cand o organizam pe urmatoarea.
PS. Scuzati calitatea fotografiilor dar aparatul meu nu era in cea mai buna forma.Daca ceva functioneaza, nu-i bine sa-l repari
Comment
-
Syre54@:Nu cred ca se pune problema. Urmareste forumul si vei afla locatiile urmatoarelor intalniri.
Ia uitati, mai vor oamenii sa ni se alature. Ar trebui sa avem un fanion, un stegulet ceva pe masa, un tricou personalizat, ...ca sa stie lumea cine santem si cand nu suntem in parcare, langa masini.
Si pe mine m-a uns la suflet berea rece, dupa o zi de munca. Baieti de nota 10, ce mai. Si sa nu uitam sotiile. Au fost langa noi, trup si suflet. Ehehe, ce stim noi.Politics wasn't about the right or left side, was about have or have not.
sigpic
Comment
-
stegulete ptr masini sunt, fanion ptr masa este... tricouri putem cauta sa facem! daca stie cineva...
Syre54 ...te asteptam si pe tine cu mare drag si bratele deschise! daca imi dai un mesaj privat cu nr tau de telefon te voi anunta cand si unde vor fi intalnirile!Last edited by lucialina; 23 June 2011, 20:37.
Comment
-
Or fi, ... nu zic nu, dar nu au fost la noi.
Ca organizator de intalniri, te intreb daca nu crezi ca ar fi oportun initierea unui thread : "Intalniri fulger si nocturne LGNClubBt"?Politics wasn't about the right or left side, was about have or have not.
sigpic
Comment
-
se face... sa ne hotaram insa la ziua si ora in care vrem sa se faca acestea!
stegulete are fiecare dintre noi (dinntre cei vechi)! daca nu le aveau baietii la ei asta e altceva!
Comment
-
Va invit sa discutam si aici despre intalnirile fulger si nocturne:
Daca ceva functioneaza, nu-i bine sa-l repari
Comment
Comment