Esti binevenit! La prima intalnire esti invitat (si nu numai la prima)! Detalii ulterior....
LoganClub Botosani
Collapse
X
-
-
Originally posted by stolniceanulucian View PostSalutare maestre. Vad ca ne veghezi si de la Iasi
Pe la intruniri nu prea ma duc ca nu prea am ce arata mare lucru la 1.4 mpi ul meu galben si cu gpl pe deasupra
Iti spun eu ca daca mergi o data, ai sa mai mergi.
Sorry de discutiile despre LC Sibiu pe topicul de Botosani.
Daca faceti intalnire la Botosani, nu va promit, dar am sa incerc sa vin la prima intalnire.
@lucialina: Daca vrei sa afli cine este din Botosani dai un pm lu' Cristi_XP si el iti va trimite lista.
In caz ca nu stiati in week-end-ul 10-12 octombrie se organizeaza la Piatra-Neamt "Intalnire Regionala Logan Club Moldova" poate ne onoreaza cineva cu prezenta. Mai multe detalii aici
Comment
-
Stimati loganisti botosaneni, alaturati-ne in cadrul INTALNIRII LOGANCLUB MOLDOVA ce va avea loc in Piatra Neamt, pe data 12 octombrie. Detalii suplimentare gasiti aici http://www.loganclub.ro/forum/doua_i...-t4851p13.html
Stima si respect tuturor. Scuze pentru deranj.
Comment
-
Bine ai venit sebyup! Astazi vom face cunoscuta si data primei intalniri (sau cel tarziu maine!!!) Stai alaturi!
Comment
-
-
Anuntam prima intalnire oficiala LoganClub Botosani !
Intalnirea va avea loc duminica, 5 octombrie, la ora 5 pm, in parcarea din fata Prefecturii Botosani.
Toti loganistii sunt bine-veniti!Computer, did we bring batteries?... Computer?...
Comment
-
-
Propunere tema pt. intalnirea de pe 05.10.2008
Propun tuturor celor interesati sa realizeze pana duminica 05.10.2008 o sigla a Logan Clubului Botosani. Spor la treaba si.......Ne vedem duminica....Daca ceva functioneaza, nu-i bine sa-l repari
Comment
-
-
Pana in prezent avem urmatoarea prezenta certa:
- TopCat - organizator
- lucialina - organizator
- stelubt
- sebyup
Stiu ca pe forum mai sunt multi din Botosani. Haideti, baieti, sa ne organizam si sa fim o echipa!
In plus, este bine-venit orice loganist, de oriunde ar fi el!Computer, did we bring batteries?... Computer?...
Comment
Comment