If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Domnilor/domnisoarelor....Mult succes in vederea lansarii Logan ClUb Botosani.
Tin sa va invit la a 2a intalnire a loganistilor in zona Moldovei la Piatra NEamt.
Nu mai e nimic dornic de a veni la prima intalnire a loganistilor botosaneni?
pana acum s-au inscris:
-TopCat-organizator
-LuciAlina-organizator
-sebyup
-stelubt
-todu
Reamintim ca duminica 5 oct., ora 17, are loc prima intalnire a loganistilor botosaneni! Intalnirea va avea loc in parcarea prefecturii! Doritorii sa se inscrie....
Din cauza conditiilor meteo nefavorabile prima intalnire a loganistilor botosaneni se amana cu o saptamana! Asadar, cei interesati sunt asteptati duminica 12 octombrie ora 17 in parcarea Prefecturii! Speram ca macar atunci sa ne putem vedea...
Salutare baieti!Ma bucur ca ati luat atitudinea asta si ca in sfarsit si bt va avea clubul nostru!!!!Mometan am fost plecat din tara pe timpul vacantei,da iata ca am ajuns inapoi.....Sper ca ajung la urmatoarea intalnire,dak sunt in botosani,dak nu va asteptam la iasi.
Am luat post cu post si n-am gasit nici o "Parcearea", si dupa cum vezi nu a fost editat nici unul dintre ele.
Ma bucur ca esti vigilent, dar nu e nevoie sa dai dovada de exces de zel, si nici sa faci acuzatii nefondate. Ma intriga faptul ca "vigilenta" ta s-a manifestat doar in acest thread.
Si chiar de s-ar fi scris acel cuvant in mod gresit, sunt sigur ca mesajul a fost perceput in mod corect.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment