Deci, cuvantul cu problema e in acel atasament (invitatie). Si nu vad care e problema ca v-am atras atentia.
LoganClub Botosani
Collapse
X
-
Parerea mea e ca era mai frumos sa-i fi trimis un mesaj lui cristi3775 din Piatra Neamt si sa-i spui ca a facut o greseala ortografica in invitatia conceputa de el.
Nu m-am suparat. Insa nu era nevoie sa "ne" atragi atentia. Se putea rezolva mai elegant...Computer, did we bring batteries?... Computer?...
Comment
-
Se pare ca unii mai "usuratici" au probleme cu cititul!!! Lasa-ne, lasa-ne.....!!!
Comment
-
@usurelu_okok, baietii din Botosani nu au nici o vina, acea invitatie a fost atasata de catre @cristi3775 care, dupa avatarul lui este din Piatra Neamt, probabil ca tu asta nu ai observat si nici cristi cand a scris "parcearea" deaceea s-au suparat oarecum baietii de la Botosani.
Comment
-
-
Ultima strigare ptr LoganClub Botosani ptr astazi la ora 17 in parcarea prefecturii!
Comment
-
In aceasta seara a avut loc prima intalnire oficiala LoganClub Botosani.De data asta vremea a tinut cu noi si ne-a lasat sa ne desfasuram in voie.
Tin sa multumesc in mod special consoartelor pentru intelegerea, incurajarea si sprijinul in tot ceea ce am realizat si ce dorim sa realizam.
Noi facem parte din categoria loganistilor neasupriti de consoarte!
In continuare atasez cateva instantanee de la intalnire.Computer, did we bring batteries?... Computer?...
Comment
-
Desi putini, dar bine organizati, astazi am reusit sa ne adunam cativa loganisti la prima intalnire LoganClub Botosani! Se putea si mai bine ca nr de participanti dar din cauza unor probleme ivite Sebyup si Todu nu au mai putut ajunge!
la mai mare, Logan Club Botosani!!!
Comment
-
BRAVO BAIETI
am vazut ca v-ati chinuit putin dar ati reusitva felicit si va urez la peste 1000 de intalniri in prietenie si armonie .... Iasi-ul e cu voi si va sustine.... Iar cu frustratii care stiu sa citeasca dar nu inteleg ce citesc si nu isi dau seama cui apartine o eventuala vina si nu stiu cui sa se adreseze stati calmi ce sa va zic... Dupa cum se observa asta e nivelul da.....
succese si la mai mare
Comment
-
Felicitari celor care au organizat prima intrunire a LOGAN CLUB BOTOSANI. Imi pare foarte rau ca nu am putut sa fiu si eu printre cei prezenti, dar pentru intrunirea viitoare o sa fac tot posibilul sa vin.
Inca odata FELICITARI si LA MAI MULTE !!!Daca ceva functioneaza, nu-i bine sa-l repari
Comment
Comment