O intalnire reusita la care s-au discutat chestii importante cum ar fi promovarea prin mass media si internet precum si constituirea unui ONG LOGAN CLUB BOTOSANI.
LoganClub Botosani
Collapse
X
-
imi pare nespus de rau ca nu am putut lua si eu parte dar neprevazutul face parte din viata noastra de zi cu zi fie ca vrem sau nu! vreau si eu mai multe detalii despre ce s-a discutat...
felicitari lui TopCat ptr "upgrade"!!!
Comment
-
Alte cateva poze de la intalnirea de duminica.
Sper ca am reusit sa surprind destul de elocvent latura romantica a lui Ionel...Computer, did we bring batteries?... Computer?...
Comment
-
chiar daca nu am putut ajunge ieri tin sa urez BUN VENIT!!! noului membru si cat mai multe intalniri alaturi de noi!!!
Comment
-
Aseara la intrunire s-a propus sa ne intalnim duminica 08.02.2009 ...poate o sa fim in formatie completa...Au ramas niste chestiuni referitoare la promovare + alte probleme curente pentru care trebuie votul tuturor membrilor. Daca nu ne putem intalni duminica asta, ne intalnim cealalta, pe 15.02.2009Daca ceva functioneaza, nu-i bine sa-l repari
Comment
-
Eu cred ca ar fi mai bine sa ne intalnim pe 8, pentru ca week-end-ul celalalt (14-15) va fi valentine's day si cum pe primul loc au fost si vor fi mereu consoartele noastre neasupritoare...
In cazul in care Iulian totusi nu va putea veni pe 8, va trebui sa amanam, pentru ca e musai sa fim in formula completa.Computer, did we bring batteries?... Computer?...
Comment
Comment