LoganClub Botosani

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• O intalnire reusita la care s-au discutat chestii importante cum ar fi promovarea prin mass media si internet precum si constituirea unui ONG LOGAN CLUB BOTOSANI.

Comment

• imi pare nespus de rau ca nu am putut lua si eu parte dar neprevazutul face parte din viata noastra de zi cu zi fie ca vrem sau nu! vreau si eu mai multe detalii despre ce s-a discutat...
      felicitari lui TopCat ptr "upgrade"!!!
      sigpicUn logan cometa BT 20 LEA

Comment

• Imi pare rau ca nu am ajuns. Ionel ala e nr tau de cosmote?

Sebi, multam pentru mesajul de azi
        Last edited by claudiu_buhan; 1 February 2009, 22:52. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Alte cateva poze de la intalnirea de duminica.
          Sper ca am reusit sa surprind destul de elocvent latura romantica a lui Ionel...
          Attached Files
          Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

• Dragi colegi, imi pare foarte rau ca nu am putut ajunge .
            De fapt am ajuns dar ora era prea tarzie sa mai gasesc pe cineva pe acolo cred (16,30).
            Pe alta data.....ca drumuri mai am pe la voi.
            Bafta multa va urez.

Comment

• Multumim de urari.
              Vei fi oricand bine-venit!

Comment

• chiar daca nu am putut ajunge ieri tin sa urez BUN VENIT!!! noului membru si cat mai multe intalniri alaturi de noi!!!
                sigpicUn logan cometa BT 20 LEA

Comment

• Aseara la intrunire s-a propus sa ne intalnim duminica 08.02.2009 ...poate o sa fim in formatie completa...Au ramas niste chestiuni referitoare la promovare + alte probleme curente pentru care trebuie votul tuturor membrilor. Daca nu ne putem intalni duminica asta, ne intalnim cealalta, pe 15.02.2009
                  Daca ceva functioneaza, nu-i bine sa-l repari

Comment

• Nu stiu sigur daca voi putea veni duminica 08022009. Mai vedem ce se intampla pana atunci.

Comment

• Ar fi bine sa ne vedem pe 8 in formatie completa. SA vedem ce stabilesc organizatorii

Comment

• Eu cred ca ar fi mai bine sa ne intalnim pe 8, pentru ca week-end-ul celalalt (14-15) va fi valentine's day si cum pe primul loc au fost si vor fi mereu consoartele noastre neasupritoare...
                        In cazul in care Iulian totusi nu va putea veni pe 8, va trebui sa amanam, pentru ca e musai sa fim in formula completa.

Comment

• Multumesc de urare, Lucian, imi pare f bine ca v-am cunoscut, considerati-ma de-al vostru. Sper sa ne vedem pe 8 sau pe 15, cum vor hotari organizatorii. Toate bune!
                          Logan 1.5 dci Ambition

Comment

• salut baieti! am si eu un abs plus )

ce se organizeaza si unde? mai e loc de unu' ca sa nu o trimit pe nevasta-mea ))
                            Last edited by zmeus; 6 February 2009, 00:22. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Salut Zmeus, te invitam in grupul nostru.
                              Ne intalnim in parcarea din fata magazinului Elvila, duminica la ora 15, o data la doua saptamani. Probabil ne vom intalni duminica asta. Mai urmareste acest site pentru a vedea ce hotarasc organizatorii.
                              Nu uita, condu prudent...

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google